_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Zamek Tęczyn - siedziba Zakonu Rycerzy Rozjechanego Odbytu.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Lubi ale tylko takie bez rozpierdalania stolicy i gdzie jest dużo tęczu
No to może właśnie na Marszu Niepodległości będziesz miał dużo tęczy. I to nawet dobrze widocznej, bo łunę unoszącą się nad płonącą tęczą będzie widać z daleka :]
Płonie tęcza! Zwiewa ciota!
Łuna jak od garnca złota
co na końcu tęczy karzeł
miał znalazcy wręczyć w darze;
Ale w Polsce inna puenta!
Z winy lewackiego męta.
bajzel wyjdzie znów z tej baśni-
znów stolica sceną waśni.
Lewak spieprza, tęcza płonie,
pedał zgina się już w skłonie
gotów przyjąć prosto w dupę
kopa patriotycznym butem!
- "Och! Faszyści! Ach Ciemnogród!
Bronią mi lewackich swobód!
W dupę chciałem coś innego,
bardziej ciut postępowego!"
Marsz na marsz, skądś leci bruk.
Petard słychać głuchy huk!
Bo lewacki mózg ma bliznę:
myli patriotyzm z faszyzmem.
Tłum na tłum, pożarów dymy.
Tak to się nienawidzimy.
Będzie tak, aż padnie trupem
każdy lewak! Chuj im w dupę!
........................
........................
Ale co chciałeś zgłosić i komu i jaki przycisk do zgłaszania?
........................
........................
Chciałem zgłosić administracji twój obraźliwy wierszyk! Był taki przycisk, wiem bo nawet bana dostałem za zgłoszenie postów milion razy. To chyba dlatego teraz już go nie ma xD
No to napisz do nich na pw. Tylko nie zapomnij zacytować powodu pozwu. Nie obrażę się. Szanuję władze sądownicze tego forum.
........................
........................
Kurde, nigdy nie wiem, w którym temacie z których się śmiejemy, ale mam nadzieję, że trafiłam.
Wierszyk, który mnie uradował wielce, zajumane z fb.
Wierzę w jednego Krula,
Stworzyciela polskiej prawicy
i w Przemysława Wiplera,
Syna Jego bynajmniej Niejedynego,
Pana naszego,
który z Krula jest zrodzony przed wszystkimi kucami,
umęczon przez policjantów pod warszawską Enklawą,
przez dziesięciu skopan i zgazowan,
wstąpił na izbę i drugiego dnia wytrzeźwiał
wstąpił na kanapę,
siedzi po lewicy Krula,
z której przyjdzie orać lewaków.
Wierzę w Wolny Rynek,
Niewidzialną Jego Rękę,
kuców obcowanie,
Unii rozwiązanie,
lewaków zaoranie,
Wolną Polskę. Amen.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum