Ja to może nie jestem aż tak zainteresowany, ale jednak mam swoje ulubione kluby.
Z polskich Górnik Zabrze, bo tata im kibicuje
A z zagranicznych najbardziej lubię AC Milan.
Z polskich - Lech Poznań. Wiadomo, patriotyzm lokalny. Z zagranicznych - Barca. Lubiłem ich od najmłodszych lat, a w 1997 r. rodzice przywieźli mi z wycieczki z Barcelony proporzec klubowy Barcy, ze zdjęciami zawodników. Byli na nim m.in. Ronaldo, Figo, Stoiczkov czy Guardiola No i tak się zaczęło kibicowanie klubowi, a proporzec mam w domu do dziś
ja wlasnie w podstawowej szkole zaczalem kibicowac Realowi, poniewaz wszyscy z mojej klasy byli za Barcelona
juz od mlodych lat nie szedlem za glosem wiekszosci ;]
Jak zaczęłam kibicować Barcelonie, to dlatego, że podkochiwałam się w Kluivercie Więc nie szłam za głosem większości. Potem udał mi się odwiedzić Camp No, było to ponad 13 lat temu. Akurat wtedy się wszyscy śmiali z Barcy Także można rzec, że jestem tru. Coś jak Davos, się z nim jednoczę jako kibic
Z zagranicznych - Barca. Lubiłem ich od najmłodszych lat, a w 1997 r. rodzice przywieźli mi z wycieczki z Barcelony proporzec klubowy Barcy, ze zdjęciami zawodników. Byli na nim m.in. Ronaldo, Figo, Stoiczkov czy Guardiola No i tak się zaczęło kibicowanie klubowi, a proporzec mam w domu do dziś
Ja się w ogóle nie znam, jak mnie dresy pytają "za kim idziesz?!" to odpowiadam "za Polską". Jak na razie trzy razy uratowała mi tyłek ta odpowiedź i rozstawaliśmy się w dobrym humorze...no przynajmniej oni, no w sumie ja też, że wyszedłem cało z sytuacji bez wyjścia, taki mission impossible, pytanie na które nie ma dobrej odpowiedzi, ratuje tylko humor
Ja się w ogóle nie znam, jak mnie dresy pytają "za kim idziesz?!" to odpowiadam "za Polską". Jak na razie trzy razy uratowała mi tyłek ta odpowiedź i rozstawaliśmy się w dobrym humorze...no przynajmniej oni, no w sumie ja też, że wyszedłem cało z sytuacji bez wyjścia, taki mission impossible, pytanie na które nie ma dobrej odpowiedzi, ratuje tylko humor
Możesz jeszcze spróbować krzyknąć: "J*bać PZPN", kiedyś jeden gość w necie napisał, że ta odpowiedź go uratowała w analogicznej sytuacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum