Ja tam nie widzę literek. Chyba ślepa jestem albo głupia
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Ojej przekroczyłam 1000 postów jakiś czas temu i nie zauważyłam!
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Dzięki. Oczywiście, że 1000 post musiał być o mnie
I sobie nic nie przypominam takiego panie Groźny Adminie
Zawsze mnie zastanawia, co ma w głowie ktoś, kto ukłąda takie "edukacyjne" książeczki...
Ale spoko, jak tylko Araby będą mieć większość w Norwegii to się szybko skończą takie zabawy
Widziałem już to ale ciężko mi w to uwierzyć, jeśli to prawda to oni są jacyś śmieszni, nie dość, że te obrazki są tak kiepawo narysowane, że sam bym zrobił to lepiej, to jeszcze wydaje się jakby starali się wsadzić penisy gdzie tylko się da np. ten wystający z szafy WTF
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum