"Ciekawe zjawisko sfotografowane 17 września 2010r. około godziniy 17.30. Fantastyczny układ czerwonych chmur nad górami przedstawia niesamowitą twarz stwora. Zdjęcia wykonane w czasie jazdy samochodem po drodze ekspresowej Żywiec-Węgierska Górka. Kto wie co to może być?"
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Ja tam szczerze mówiąc nie widzę diabła. Bardziej mi ten układ chmur przypomina pysk jakiegoś psa (zwłaszcza na trzecim zdjęciu, gdy widać to dokładniej). Może jakiś piekielny ogar?
Ale trzeba przyznać, że zdjęcia same w sobie są bardzo ładne.
Aaaa, w tym miejscu No to faktycznie diabełek dobrze widoczny :]
Ale swoją drogą ta chmura na prawo od niego nie przypomina Wam wściekłego, psiego pyska?
jest takie zjawisko, nie wiem jak się nazywa ale wiem że jest, polegające na tym, że ludzie jak zobaczą rysy twarzy to automatycznie widzą twarz jakąś. Wystarczy usta i oczy i tyle a co za problem jest tyle chmur, że jakaś w końcu musiała się tak ułożyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum