Wysłany: 2014-10-16, 15:54 Nie przychodzi mi mail z przypomnieniem hasła
Elo ziomeczki, próbował ktoś kiedyś przypomnieć/zresetować hasło na Mistrzach? Bo kiedy ja próbuję, to wyświetla się jedynie komunikat: "Sprawdź swoją skrzynkę pocztową, mail został wysłany!", bla bla bla, a w skrzynce pustka. Przeszukałem też wszystkie maile z domeny mistrzowie.org i generalnie kolokwialnie dupa . Nie chcę nagle pojawić się jako Neoqueto3 (bo Neoqueto2 już jest, lol), tam to nawet screena na głównej miałem. Fajnie by było znowu pobawić się w pisanie żałośnie nieśmiesznych komentarzy i do tego zgarniać za to punkty. Co radzicie, uderzać do wlsza?
Ostatnio zmieniony przez bartek82r 2014-10-27, 14:34, w całości zmieniany 1 raz
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Jak już dostaniesz odpowiedź od adminów to napisz w tym temacie, co odpisali ok?
Bo sam jestem ciekaw, czy oni mają możliwość zresetowania hasła dla wszystkich kont. Zakładam, że tak, ale zobaczymy.
Problemem jest poczta o2 ktora blokuje wysylane przez nas maile ktore potrafia wisiec u nas w kolejce do wyslania przez pare dni. Kontaktowalismy sie juz z administracja o2 i niestety zbywaja nas od 2 miesiecy. Oczywiscie jest mozliwosc resetu hasla przez administratora.
W takim razie bardzo proszę o reset. Podałem Wam też mój drugi mail (gmail), ale podam jeszcze raz: its.not.my.email.address@gmail.com. Dzięki za zainteresowanie się sprawą.
No proszę, proszę. Coś co zgłaszałem jakoś w maju 2020 już w październiku 2014 było załatwioną sprawą. No, no, no. Forum nierychliwe... A Davos fleja, nie admin. Napisał, że zamyka temat, i nie zamknął.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum