Polska już od dawien dawna ma swoje "logo" - godło. Ktoś chyba nie chce bardzo żebyśmy używali swoim symboli państwowych. Niby od ponad tysiąca lat tradycji ma być lepsze jakieś zdupylogo? Polska to nie paczka chrupek która musi się sprzedać jakiemuś pacanowi, szanujmy się trochę.
Nom, w sumie się zgadzam z tym komentarzem:
Polska już od dawien dawna ma swoje "logo" - godło. Ktoś chyba nie chce bardzo żebyśmy używali swoim symboli państwowych. Niby od ponad tysiąca lat tradycji ma być lepsze jakieś zdupylogo? Polska to nie paczka chrupek która musi się sprzedać jakiemuś pacanowi, szanujmy się trochę.
Piwo temu Panu się należy!
_________________ "Tu, gdzie często wiele chcesz, a mało możesz."
ile podatnicy zaplaca za te kreatywne logo? 200-300tys.?
No mniej więcej po tyle chodzą teraz na rynku takie dizajnerskie gówna. Oczywiście to jest cena dla przyjaciół/znajomych/krewnych decydentów nadzorujących konkurs.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
No mniej więcej po tyle chodzą teraz na rynku takie dizajnerskie gówna. Oczywiście to jest cena dla przyjaciół/znajomych/krewnych decydentów nadzorujących konkurs.
oczywiscie po udanych "wyborach" przewidzane sa premiowe nagrody pieniezne
Wiadomo że to gówno ale to co zarzucił Antlion to tez gówno tylko że od drugiej strony. Ładne, fakt, ale kłóci się z ideą loga, czyli czyms co każdy, nawet kretyn plastyczny mógłby nabazgrać na murze. Prościutki znak graficzny, jak kotwica Polski Walczącej. Kumacie? Pomijam potrzebę posiadania przez Polskę takiego loga ale a) to tu zaprezentowane takie kryteria spełnia. Tyle że jest chu.jowe i warte może 20 a nie 200 tysięcy. To raz. A dwa idealne logo dla Polski jako kraju zaje.bała PO na logo partii - kontur kraju (charakterystyczny i prosty jak cholera!!!) z jakimś symbolicznym dodatkiem byłby dobry. Ale na pewno nie jakiś idiotyczny wonsz.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
oczywiscie po udanych "wyborach" przewidzane sa premiowe nagrody pieniezne
No dokładnie. Bo tylko o to w tym wymyślaniu "logo Polski" chodzi. Kasa dla jakiegoś znajomka wpadnie, a ludzie niech płacą. I płaczą.
Bzdura kompletna, bo w końcu mamy już godło, które moim zdaniem jest jednym z najładniejszych, jakie widziałem.
A jeśli już tworzyć jakieś logo, to powinno to być coś prostego, ale z pomysłem, tak jak to opisał Jankiel. A nie jakieś gówniane kreski, które nie kojarzą się absolutnie z niczym.
Swoją drogą przypomina mi się zawsze przy takich okazjach Euro 2012. Tam nie dość, że skopaliśmy logo, wybierając jakiegoś brzydkiego kwiata (na którym w dodatku flaga Polski była odwrócona) to jeszcze zerżnęliśmy żywcem maskotki z poprzedniego Euro, zmieniając im tylko kolory i imiona. A mógł być np. orzeł albo żubr...
Na Euro 2012 tylko orzeł i sokół. Bo jak nie to Jarema i Bandera. Ale na pewno nie Ci.pek i Piz.dko.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum