Pro, żebyś się czasem nie zdziwiła jak Cię "strach" przeleci. I dosłownie i w przenośni.
P.S. Dzięki za załatwienie mi randki z Pro.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
hahahaha, omegle to ja trollowałam 6 lat temu B) B) B) B) B)
ale trochę w inny sposób no i po angielsku to było
ale zbyt często okazywało się że trafiam na normalne osoby z którymi super mi się gadało, nadal pamiętam chłopaka z finlandii który był djem i wysłał mi jakiś swój kawałek i narzekaliśmy że wszystko jest od lat 18 i my biedni 15-latkowie nic nie możemy robić D: (żeby nie było, głównie chodziło o to że nikt nie pozwalał mu grać w klubach ani imprezach bo za młody był)
w sumie głupie to było ale byłam gimbuską więc to nic
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum