Dosyć śmiesznie się trolluje ludzi z omegle.com także, jakby ktoś chciał z nich zażartować to wejdzie tam. Moje najnowsze trollingi (był jeden śmieszny z lezbą, ale nie zrobiłem skrina):
Pierwszy trolling był w internacie z kumplami, którzy pierwszy raz spotkali z pojęciem trolling, ale co wyszło to wyszło:
Zdjęcie niżej jest serio zdjęcie kutasa. Nie otwierajcie.
Kolejny trolling, "Napalony gimbus", dzisiejszy:
Chłopak się obsrał kiedy zapytałem go o wygląd Napalony gimbus szukający atrakcji.
Kolejny troll, po prostu nie mogłem z tego typa , "Napalony ogier":
No i net mi ku*wa wywaliło. Na dzisiaj to tyle. Będę jeszcze szukał jakiejś napalonej gimbusiary.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Adijos... zdajesz sobie sprawę ze to jednak trochę gejoza w twoim wykonaniu.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Adijos... zdajesz sobie sprawę ze to jednak trochę gejoza w twoim wykonaniu.
Nope. To nie gejoza. Ziąąą. To Trolling. Musiałem użyć jakichś środków typu "napalona licealistka".
Poza tym znalazłem tam jedną całkiem miłą dziewczynę...która też trollowała. Udawała chłopaka Przypadkowo wyszło.
Cytat:
Co za obrazek mu wysłałeś w pierwszej rozmowie?
Kumpel zrobił zdjęcie swoich "piersi".
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
E. Tak. Ku*wa. O 1 w nocy będę biegał jak debil po dwóch piętrach, unikał kamer i wychowawców pilnujących pięter. Dobry pomysł. Podryw swoją drogą. Jak mam czas to tak.
E. Tak. Ku*wa. O 1 w nocy będę biegał jak debil po dwóch piętrach, unikał kamer i wychowawców pilnujących pięter. Dobry pomysł. Podryw swoją drogą. Jak mam czas to tak.
I Adijos będzie udawał ducha nawiedzającego internat! Ale lepiej udawać ducha i poderwać jakąś fajną dziewczynę niż robić trolling we internetach i dostawać zdjęcia penisków od niewyżytych desperatów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum