Ten no.. yy., kazali mi sie tego przedstawić i ło. Jestem kurde Waka enigma tego nika to jest grałem sobie w sam & max i tam był ochroniarz wakabayashi i mi sie spodobało, skróciłem sobie i ło. Czasami wpisuje pełny nick.
Mam treme.. co by tu napisać..
Lubie Mafie II moim zdaniem najlepsza gra ever i ło jeszcze Far Cryy 2 gram na multi do dzisiaj.( ten co kosi najwięcej to ja) W Hitmanie wymordowałem całą miejscowość i na wyniku końcowym pisało, że nie ma świadków - like a boss
Mam 17 lat. Jestem w internetach od I kwartału 2013 roka albo końcówki 2012, nie pamiętam. Ale przejdę do konkluzji nie nabruzdziłem moimi danymi przez ten czas kiedy internetów niemiałem i wolę, aby tak zostało.
Moje ulubione spluwy to:
KM - Ar 15
Bullpup (magazynek w tylnej części broni) to oczywiście P90(tylko, że ma magazynek wkładany w górną częsć)
Karabin snajperski - SVD Dragunov
Pistolet - Makarov Siliencer
Wpędzam w depresje słownikiortograficzne, grammar nazi i ludzi w zasiegu mojego rażenia..
Pochwalę sie ..Znalazłem w szkole 5 listną koniczyne, więc pomyślalem sobie, aby iść sobie na zdrapki sobie i ło przeyebałem, jeszcze autobus przestał kursować i 15 km z buta do domu.. Tak więc Taki pechowiec ze mnie hehe jak ten Brian Pechowiec <-- (Brian to wcale nie jest moje imię, w cale i w ogóle.)
No i kurda witam wszystkich
Myślę, że wystarczy hehe gratulacje doszedłeś/aś do końca
Ps. Nie odpowoadam za wszelkiego rodzaju uszczerbku na zdrowiu psychicznym jak i fizycznym po przeczytaniu tego kurde wątku (możemy zrobic zrzutke dla admina na anty depresanty)
Ps2 Żuk to nie jest traktor!
Siema, jestem Grzes mam 15 lat i szukam przyjaciela.
Awatarem i sygną nie zachęcasz
Cześć, waka. Witaj u nas. Ale wprowadzać w depresję SłownikaOrtograficznego nie polecam. Będziemy się wtedy wszyscy smucić, a psychofanki Cię dopadną...
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum