Już od dłuższego czasu przeglądam mistrzów (jakoś ponad 3 lata), ale witam się dopiero teraz. Nie wiem jak długo jest to forum, ale pomyślałem że wypadało by w końcu tu zajrzeć. Ja sam nazywam się Szymon. Lubię koty, a nawet sam nim jestem. Z innych dziwactw, to lubię także anime z mangami, oraz mlp. Czyli z miejsca co niektórzy (albo i większość)mnie znienawidzą. Ogólnie to ja lubię animacje. Głownie te starsze.
co tam jeszcze.... a jak coś byście chcieli wiedzieć, to pytać śmiało.
Lubię koty, a nawet sam nim jestem. Z innych dziwactw, to lubię także anime z mangami, oraz mlp. Czyli z miejsca co niektórzy (albo i większość)mnie znienawidzą.
No kurrrr.wa, następny chinol. No ale z ta nienawiścią to nie przesadzajmy. I większość cię raczej za to polubi.
A poza tym to witam serdecznie Kocie. Czekamy jeszcze na Pierzchałę.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2014-09-22, 20:40, w całości zmieniany 2 razy
Cześć, decp. Muszę Ci wyjawić tajemnicę - nie jesteś pierwszym kotem na forum...
Ochh a któż oprócz mnie także jest kotem?
Cierpliwości, przyjacielu, cierpliwość wszak jest cnotą.
No normalnie jako kot powinienem być cierpliwy, ale jestem nerwowym kocurem. Do tego z łbem kucyka. Ciekawe co nie? Ale bardziej jestem kotem. Mruczświadom to sobie sobie.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum