Na pytanie The, odrzekłam: "Nie wiem, tak wyszło" i zaczeliśmy wymyślać dziwne pytania, do których taka odpowiedź pasuje. Przykłady:
Jak mogłaś zajść?
Nie wiem, tak wyszło.
Jak mogłaś zabić?
Nie wiem, tak wyszło.
Jak mogłaś zjeść moje ciastko?
Nie wiem, tak wyszło.
Jak mogłaś znowu spalić ziemniaki?
Nie wiem, tak wyszło.
Jak mogłaś wypluć nerkę i wysłać ją na ołowianym rydwanie zaprzężonym w patyczaki na Alfa Centauri, by tam mogła żyć spokojnie w małej, białomurzyńskiej wiosce?
Nie wiem, tak wyszło.
Skoro istnieje głupkowata zabawa o ilości mieszkańców w Białymstoku , to czemu nie taka? ;p Zapraszam do ćwiczenia swojej wyobraźni ;p
Nope, ze slipów akurat nie chce wyjść. Ani tak, ani inaczej. Bo za ciasne.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum