Nie wiem, czemu obraził się o taką błahostkę, ale liczę, że mu przejdzie i wróci. W każdym razie z tego wynika, że Veon ma jeszcze inne konto na mistrzach
ależ ty śledzisz wszystkich, podałeś to po 20 minutach :o poza tym nie trzeba się logować żeby czytać mistrzów, ale brak dodawania screenów i komentowania +20 do wolnego czasu.
Ostatnio zmieniony przez Sharvari 2013-10-24, 17:59, w całości zmieniany 1 raz
ależ ty śledzisz wszystkich, podałeś to po 20 minutach :o poza tym nie trzeba się logować żeby czytać mistrzów, ale brak dodawania screenów i komentowania +20 do wolnego czasu.
Na jego koncie byłem jakieś pięć minut przed założeniem tematu.
Tak mnie jakoś wzięło, żeby sprawdzić czy obraził się na tyle, że usunął link do forum na swoim profilu. Pomyślałem że gdyby tak zrobił to znaczyłoby to, że sprawa jest poważna.
A tu takie info...
Ostatnio zmieniony przez bartek82r 2013-10-24, 18:03, w całości zmieniany 1 raz
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
ależ ty śledzisz wszystkich, podałeś to po 20 minutach :o
No właśnie!! To jest mega podejrzane!!! Zawsze jak ktoś ma jakąś zmianę w profilu to Bartek od razu to wie. Może admini widzą każde zmiany, więc......czy Bartek to multikonto jednego z adminów mistrzów?
No właśnie!! To jest mega podejrzane!!! Zawsze jak ktoś ma jakąś zmianę w profilu to Bartek od razu to wie. Może admini widzą każde zmiany, więc......czy Bartek to multikonto jednego z adminów mistrzów?
Niestety nie...
Obaliłeś wszystkie moje argumenty, więc pewnie na 100% nie jesteś multikontem admina, możemy spać spokojnie.
Shav, ja w ogóle często nie czuję się zjednoczona z kobietami. Za to zdarzają mi się humorki, co jednak czasem uświadamia się, że jedną jestem. Ale jak foszek, to może przejdzie A może po prostu musi ochłonąć.
Nie mam nic w opisie. Ciągle sobie mówię, że później i później...
Shav, ja w ogóle często nie czuję się zjednoczona z kobietami
ja też, więcej kolegów mam, bo z babami się kompletnie nie dogaduję mam kilka koleżanek, głównie w necie, ale i z nimi zdarzają się spięcia.
ja mam fochy albo na kilka minut albo na ament. ale kurde umiem znaleźć w czymś swoją winę i umiem przepraszać, choć tego nie lubię. a takie sceny i później bunt i tupanie są zwyczajnie dziecinne. może kiedyś zatęsknię, teraz niech se chłonie.
może tutaj nam wymyślą jakieś opisy? takie kreatywne ludzie tu są.
Powołuję komisję śledczą V-E-O-N . Zapraszam do niej osoby(3) kóre mają w nickach literkę E, O lub en. Ja biorę V, jak grupa się zbierze to polujemy na jego drugie konto. PingVin-E-O-N
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum