Przejrzałem dwie pierwsze strony poczekalni (czyli najnowsze) i jest po staremu.
A na głównej różnie. Raz z lewej, raz z prewej (znak wodny) a na screenie z demotów bodajże jest po staremu (pewnie dlatego, że znak wodny nie byłby widoczny)
Pewnie przy wrzucaniu na główną testują nowy pomysł...
nie podoba mi się to :s ten mały znaczek był ledwo widoczny i taki 'wygodny', a jeśli coś zasłaniał to wystarczyło kliknąć w lupę. a ten wodny znak kojarzy mi się z blogami i płatnymi tapetami na strony, telefony itd, co zawsze mnie wkurzało.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Znak wodny to dobry pomysł (czasem obrazek zasłaniał ważną część skrina). Ale nie takich rozmiarów. Dobrym rozwiązaniem byłby znak wodny rozmiarów dotychczasowego obrazka.
Taki znak wodny został wprowadzony, żeby chociaż w pewnym stopniu ograniczyć kopiowanie na inne serwisy, a jeśli już to z logo mistrzów. Niektóre z nich kopiują na potęgę i usuwają nasz watermark. Potem użytkownicy wchodzą np na kfejka/fiochę i wrzucają z powrotem na mistrzów, przez co co chwilę pojawiają się duplikaty. Na mistrzowie.org nie usuwaliśmy nigdy loga innych serwisów, podawaliśmy źródło, starając się być fair, natomiast inne serwisy, które kopiują seryjnie z mistrzów/joemonstera/demotywatorów, nie znają pojęcia 'źródło' i dodatkowo jak wspomniałem usuwają logo. Żeby nie być gołosłownym:
ale z usuwania źródeł które prowadzą do kwejka (i zamienianie ich na "kfejk") się nie wytłumaczysz
Chyba się już wytłumaczył, choć nie bezpośrednio. Zrozumiałem, że to zemsta.
Myśleliśmy o wysłaniu im na maila glowa_konia.jpg, ryba_bez_glowy.jpg, a nawet o zgrozo, skrzydelko_z_kurczaka.gif, ale uznaliśmy, że zmiana literki z w na f będzie najstraszniejsza i spowoduje u nich koszmary senne.
Kiedyś na jakimś gimbusiarskiej stronie na fb zobaczyłem obrazek i wycięte logo mistrzów. Napisałem komentarz "nie ładnie tak kopiować czyjąś pracę i nie podać nawet źródła a co najgorsze wyciąć je" na co admin odpisał "no i c*uj ci do tego"...
Na wiocha dosyć często też były z mistrzów, pisałem komentarze, że to plagiat, ale jak zwykle zminusowali. Już mam dosyć tego syfu co tam jest teraz to tylko mistrzowie ;D
Taki mały offtop. Ilu jest adminów na mistrzowie.org? bo zawsze się zastanawiałem
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum