No tak, jestem.
Specjalizację wybiera się dopiero po szóstym roku, kiedy otrzymuje się tytuł lekarza medycyny. Wówczas dopiero przechodzi się na specjalizację, która trwa kolejne kilka lat.
Ale myślę o internie, a po niej kardiologii.
Widzu młody chłopak a już zachowuje się jak stary zbok. Weź się umów z jakąś dziewczyną na kawę, kino czy cokolwiek zamiast rzucać takimi żałosnymi tekstami które nie działają.
Widzu młody chłopak a już zachowuje się jak stary zbok. Weź się umów z jakąś dziewczyną na kawę, kino czy cokolwiek zamiast rzucać takimi żałosnymi tekstami które nie działają.
Lol, wiem że nie działają.
"That was only joke".
Zresztą sam wiesz, że prędzej ucieknę niż zagadam.
[ Dodano: 2014-09-10, 21:27 ] Zaknafein, nie każdy jest Tobą.
Prędzej moi znajomi się pożenią, niż ja kogoś sobie znajdę.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
I dobrze! Bo jak mu kur.wa wtłukę za to pier.dolenie to mu lekarz będzie bardzo potrzebny!!!!!!!!!!!!!!! Czizas, Widzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum