Bartek, sam wiesz jak jest... kryzys wieku średniego.
I tak Qtasie, jeszcze żyję.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Barbuszko, Ty też tęskniłaś. Aaaawwwwww. Słodko. I nie gniewaj się już na mnie! I wtedy to nie była klata tylko podkoszulek tak mi się zmechacił w praniu.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Barbuszko, Ty też tęskniłaś. Aaaawwwwww. Słodko. I nie gniewaj się już na mnie! I wtedy to nie była klata tylko podkoszulek tak mi się zmechacił w praniu.
wreszcie, stary chu.ju : D
tak rly, brakowało mi ulubionego ziomka z forum.
za te nerwy przez Twoje odejście wisisz mi zgrzewkę becks'a i paczkę mayfair'ów
Ty Młody, Ty pij i pal jakieś tańsze rzeczy bo ja zarabiam według polskich stawek!
........................
........................
Polskie piwo możesz mi zafundować, najlepiej Żubra, ew. kasztelana lub żywca, ale fajki wolałbym angielskie ; \
ale jak już mają byc z Polski to lm'y poproszę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum