Wyróżnił Was, bo dzięki Wam ma z czego wybierać na główną, dzięki Wam stronka istnieje, a kolorki zachęcą innych do wrzucania więcej screenów. A na mnie to chyba i tak nie podziała, tak mi się nie chce, że prędzej polecę komuś zrobić screena, niż zrobić samemu A tak w ogóle gratulacje dla niebieskich, bo jednak odwalacie dużą robotę dla mistrzów.
PS: Ja się tak nie bawię Powyżej 100 powinienem być czerwony
u nas jesteś czerwony i pomarańczowy, nie wystarczy?
swoją drogą słaba jakaś ta topka. 20 screenów to mało... nie żebym ja nawet 10 miała, ale trochę mnie to zaskoczyło. a do tego kolorku mogli trochę podwyższyć poprzeczkę (30 choćby). za jakiś czas 1/3 aktywnych userów będzie niebieska, bo podejrzewam, że to jest na stałe.
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Ale jak już są jakieś tak jakby rangi, to mogłyby też być np. dla ilości komentarzy, albo raczej punktów za nie, żeby nie spamowali dla rangi
Ale Wojtek nie spamuje i nie miałby rangi. Chyba, że taką specjalną dla Wojtków
Więc przykładowo np Taki komentarz Wojtka:
WojtekVanHelsing
15 września 2013 o 12:30
Ja mam genetyczne uwarunkowanie do tycia czy cos takiego i ze mnie wiele razy szydzili. Moja znajoma z klasy waży ponad 145 KG (i to jest wiecej niz ja.. tzn. o wiele bo ja schudlem jakims cudem) i z niej nikt nie szydzi... Równouprawnienie -_-
wyglądałby tak:
WojtekVanHelsing
15 września 2013 o 12:30
Ja mam genetyczne uwarunkowanie do tycia czy cos takiego i ze mnie wiele razy szydzili. Moja znajoma z klasy waży ponad 145 KG (i to jest wiecej niz ja.. tzn. o wiele bo ja schudlem jakims cudem) i z niej nikt nie szydzi... Równouprawnienie -_-
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum