ostatni post przed 3 - sowa
pierwszy post po 5 - skowronek
ostatni post przed 21 - mrówkojad
pierwszy post po 21 - nietoperz
zaczynamy
myk
Pierwszy post po godzinie 5:00 -> skowronek
Ostatni post przed godziną 21:00 -> mrówkojad
Pierwszy post po godzinie 22:00 -> nietoperz
Ostatni post przed godziną 1:30 -> sowa
Wygrywa ten, kto pierwszy zgarnie wszystkie zwierzaki.
Dozwolone jest, a nawet zalecane zbieranie więcej niż jednego zwierzaka określonego gatunku, w celu przyblokowania innych uczestników zabawy i zgarnięcia im nagród sprzed nosa.
Modzi i admini nie mogą pisać dwóch postów pod rząd. W przypadku połączonych postów brana będzie pod uwagę godzina wysłania pierwszego posta.
W celu uniknięcia powyższej sytuacji można usuwać własne posty.
Posty wrzucone w sprawach organizacyjnych (podliczanie wyników itp.) nie będą brane pod uwagę w zabawie.
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Chodzi o to, żeby jak najszybciej zebrać wszystkie zwierzaczki. Każdego dnia ktoś robi tabelkę, w której podlicza ile razy ktoś został skowronkiem, ile razy sową itp. Jak ktoś wygra cztery różne zwierzaki, zabawa zaczyna się od nowa. Proste?
Kto jako ostatni napisze przed godziną 3:00 jest ochrzczony sową.
Cytat:
pierwszy post po 5 - skowronek
Kto pierwszy napisze po godzinie 5:00 jest skowronkiem.
Cytat:
ostatni post po 21 - mrówkojad
Kto ostatni napisze do godziny 22:00 jest mrówkojadem.
Cytat:
pierwszy post po 21 - nietoperz
Kto pierwszy napisze po godzinie 21:00 jest netoperem.
Tak chyba, choć co do trzeciego nie jestem pewien.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
to znaczy dzisiaj jeszcze nikt nie będzie skowronkiem teoretycznie ja powinienem nim być, ale pierwsze posty zostały przeznaczone na sprawy organizacyjne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum