Dzięki Czarna... eee to znaczy Ruda Skoro się Tobie podobało, to przy okazji pozwolę sobie na małą autoreklamę i wrzucę linka do mojego opowiadania z okazji posta nr 2000: http://www.mistrzowie-for...ziwa-vt1021.htm
Tylko tamto jest trochę dłuższe.
I przy okazji polecam też opowiadania innych userów z tego działu
Niektórych nicków nie ogarnąłem, jak na przykład: Słychu, Krecik, Lewkomrów, Kima321, Ismailes, ale to pewnie dlatego, że nie spędzam tu dużo czasu.
Btw słyszałem to już wiele razy, ale nadal nie wiem o co chodzi z tym KROKOROK, KROKOROK, KROKOROK, GIT?
[ Dodano: 2014-09-20, 19:15 ]
AAAAA Słychu to Widzu HAHAHAHAHAHAHA
a reszta?
_________________ Popełniliście wielki błąd. Chcieliście wydymać Freda, a teraz Fred wydyma was!
Krecik to jest Kicerk Jego nick to "krecik" od tyłu
A z kimą pewnie się wyminąłeś, bo w jego nicku tylko cyferki są przestawione
Ismailes nie ma zmienionego nicku w ogóle. Nie ma go na forum
kkkgit wzięło się z tego, że Krokorok sam napisał randomowego posta o takiej treści i nikt nie zrozumiał o co mu chodzi
Fajnie Kanjerb, że przeczytałeś
Love rozjaśniła chyba wszystkie Twoje wątpliwości. Od siebie dodam, że "Krokorok, Krokorok, Krokorok, git" wymyślił sam Krokorok, a potem reszta to podchwyciła i przez pewien czas to hasło było bardzo popularne na naszym forum Wróciłeś po dłuższej przerwie na forum więc część wydarzeń Ciebie ominęła, ale jak tu trochę posiedzisz, to szybko załapiesz wszystkie relacje między poszczególnymi userami
Zapraszam też do działu: "Tacy jesteśmy" - stamtąd możesz się dowiedzieć sporo o osobach obecnych na tym forum. Ja sam wykorzystałem trochę informacji stamtąd przy pisaniu tego opowiadania
Na razie nie planuję. To opowiadanie jest raczej zamknięte. Jeśli będę pisać kontynuacje, to prędzej poprzedniego opowiadania. Pomysły nawet mam, za to cierpię na chroniczny brak czasu więc to prędko nie nastąpi Może z okazji posta nr 7000, ale nic nie obiecuję.
Nom, też żałuję. Od tego czasu doszło trochę nowych osób. I część pomysłów (np. o Milo Abstynencie) może być dla nich niezrozumiała, bo nie skojarzą niektórych osób, które tam się pojawiły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum