_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
przyjmujecie zakłady? ja chcę się przewidzieć następujące ataki Krokoroka:
- przynajmniej ja założyłem chumor +18
- jak chcecie wiedzieć jak wyglondam i się nazywam patrzcie na to zdięcie: http://www.mistrzowie-for...wnikow-vt78.htm
- no powiedz mi jak mam na imię jak jesteś taki inteligęntny
- ja pszynajmniej spędzam dzień tak a wy nigdy nie będziecie tak mieć https://www.youtube.com/watch?v=QMWUYMWlEyo
- w białymstoku jest więcej mieszkańców niż było w twojej starej
Po 1 nie wrzucaj mnie do 1 worka z V - r.
Po 2 Metal to NIE jest pedalska muzyka, korkotłoku. Żeby metal nazwać pedalską muzyką, za takie coś powinno ci się urwać jaja.
Po 3 po tobie jedzie prawie każdy.
Po 2 Metal to NIE jest pedalska muzyka, korkotłoku. Żeby metal nazwać pedalską muzyką, za takie coś powinno ci się urwać jaja.
Kiedy on ich nie ma...
Ode mnie tylko cytacik z 33 Something:
Drink my cum. Take my rum.
Blooded hole. Twisted soul.
Eat my shit. Suck my dick.
Writhe in pain and die insane.
Po 1 jesteś jego najlepszym przyjacielem\lub coś więcej;
Po 2 Grupa owłosiony, spoconych facetów drze ryja, nie nawiązujące do części mechanizmu dźwigniowego służące do wprawiania ich w ruch za pomocą nacisku nogą? ;
Po 3 żeby każdym nazywać Thejera i siebie.
Po 1. Jesteś żałosny.
Po 2. Jesteś żałosny.
Po 3. Jesteś ślepy i żałosny.
Po 1 nie wrzucaj mnie do 1 worka z V - r.
Po 3 po tobie jedzie prawie każdy.
Po 1 jesteś jego najlepszym przyjacielem\lub coś więcej;
Po 2 Grupa owłosiony, spoconych facetów drze ryja, nie nawiązujące do części mechanizmu dźwigniowego służące do wprawiania ich w ruch za pomocą nacisku nogą? ;
Po 3 żeby każdym nazywać Thejera i siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum