Witam, usłyszałem w radiu (częstotliwość 89,3) piosenkę ale nie mogę jej znaleźć. Zapamiętane słowa to: "byłaś dla mnie wszystkim wszystkim co się liczy teraz gdy po wszystkim wszystko jest już niczym" Liczę na was:P
Ostatnio zmieniony przez widzu 2017-09-22, 17:35, w całości zmieniany 2 razy
PCN- Dla... Nie wiem czy to to bo po necie tylko szperałem.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Była to któraś Sobota 2012, ale godziny sprzed 2 lata nie przypomnę.
Dzięki ku*wa wielkie. Dokładność w ch*j. Szukaj sobie piosenki.
365*480= liczba piosenek w same soboty w przybliżeniu.
Heh, Krokorok dałeś czadu To mi przypomniało screena z mistrzów, że ktoś szukał piosenki, w której wokalista śpiewał: "Filo raj", a ktoś inny to prawidłowo skojarzył z "feel alright" z utworu "One love" Boba Marleya
Heh, Krokorok dałeś czadu To mi przypomniało screena z mistrzów, że ktoś szukał piosenki, w której wokalista śpiewał: "Filo raj", a ktoś inny to prawidłowo skojarzył z "feel alright" z utworu "One love" Boba Marleya
A Ty mi teraz przypomniałeś skrina jak koleś szukał piosenki, w której wokalista śpiewał ''ju ini ami nał''
Szukam takiej piosenki, konkretnie remix. Blond/biało włosa kobieta, nayebana z dwoma facetami tańczy, wygłupia się na ulicy, momenty są też pokazane na dachu, częste miganie światła białe-czarne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum