Wysłany: 2014-07-21, 17:36 Kazali się witać to się witam
No to dzień dobry.
Witam.
Aloha.
Jestem R - y chociaż rodzice dali mi na imię Aleksandra.
Chyba to by było na tyle.
Dziękuję
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Ostatnio zmieniony przez R - y 2014-07-21, 19:16, w całości zmieniany 1 raz
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Na pewno nie jesteś 50 letnim grubym facetem i nas nie trollujesz?
ja? kurcze! wydało się!
Tak, jestem grubym pięćdziesięciolatkiem, który lubi nosić spodnie "na hydraulika" i trollować wszystkich.
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
czemu nie ma emotikony queen?
Czy Ty jesteś królem w stylu Joffrey'a czy Henryka VIII a może Ryszarda Lwie Serce?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum