Krokorok, lepiej uważaj żeby "Dzień łapania dziewczyn za pupę" nie zmienił się w "Dzień otrzymania od dziewczyn plaskacza w twarz", względnie w "Dzień spędzony w areszcie"
Borze, Krokorok, Krokorok, Krokorok, zwal sobie wreszcie. To nieprawda, że oślepniesz i wyrosną ci włosy na ręce. Twoja katechetka kłamie
Hahahah
Twój komentarz wniósł naprawdę wiele do tej dyskusji.
Takie dni są bez sensu. Dzień łapania za piersi, pupę, palca, "hot-doga" i może jeszcze rzęsy.
A i tak moim faworytem jeśli chodzi o nazwę wśród nietypowych świąt to "dzień śmierdzącej kuciapy". Krokorokowi spodobało by się pewnie to święto. (O ile wie, czym jest tajemnicza "kuciapa")
Kiedyś też tak myślałem jak ty, ale na studiach pewien koleś wytłumaczył mi, że wiele dziewczyn lubi, jak je się tam łapie. Że to oznaka że są ładne i tak dalej.
Kiedyś też tak myślałem jak ty, ale na studiach pewien koleś wytłumaczył mi, że wiele dziewczyn lubi, jak je się tam łapie. Że to oznaka że są ładne i tak dalej.
Acha, w której jaskini to było?
Jak złapiesz obcą dziewczynę za pupę, to oznacza to obmacywanie i jest karalne. Jak nie rozumiesz, to strzel se kulkę w łeb, świat będzie odrobinę lepszy.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Jako forumowa Kazimiera Szczuka muszę cie nazwać nędzną seksistowską szują traktującą kobiety przedmiotowo jako obiekty seksualne.
A twój kolega hmmm... kłamał
Międzynarodowy dzień Krokoroka też jest. 31 lutego. Wtedy wszystkie Krokoroki świata płyną na tarło w górę rzeki. A potem umierają. I szczęście wielkie panuje na całej ziemi.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Krokorok, lepiej uważaj żeby "Dzień łapania dziewczyn za pupę" nie zmienił się w "Dzień otrzymania od dziewczyn plaskacza w twarz", względnie w "Dzień spędzony w areszcie"
Jak się łowi same pustaki, to może i racja, ale co to za radocha... Jak one tylko język ciała rozumieją, bo w głowie oleju brak... Tylko żebyś się nie zdziwił przy zgadywaniu, która jest która. Ode mnie na przykład dostałbyś "międzynarodowy dzień kopnięcia w jaja od dziewczyn, które nie lubią międzynarodowego dnia łapania za tyłek". Przykro mi.
No to kur.wa pisz doniesienie zanim Ci Love za granicę nawieje! Polska nie ma z Japonią umowy o ekstradycję!
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum