Klimat przekozacki, umiem wygwizdać muzykę z menu AoE II - co nie raz robię z nudów:D
Jak to przeczytałem, to sam zacząłem tę melodię mimowolnie pogwizdywać
AoE II jest jedną z tych gier, które się nie starzeją i można do nich wracać bez końca. Podobnie jak HoMM3 czy Gothic.
Co do gothica to dotąd nie mogę zrozumieć czemu niektórzy tak chcieli uciec spod bariery. Przecież ciasno nie mieli....
-Kilka kobiet na całą kolonię,
-strach przed utratą cnoty,
-posiadanie tylko tego co im zesłano
Do tego wszystkiego dodajmy chmary potworów między obozami, a i w samych obozach nie było lekko, jeśli należało się do najniższej kasty. Kopacze i krety musieli zapieprzać w kopalniach pełnych pełzaczy, a nowicjusze spełniać wszystkie zachcianki guru, zbierać ziele w sąsiedztwie błotnych węży i do tego byli poddani praniu mózgu. A Kolonia mimo wszystko była jednak więzieniem.
Kurde, jakoś wcześniej nie dotarłem do tego tematu to:
-Heroes of Might and Magic 3
-Seria Need For Speed
-Medieval II: Total War
-Counter Strike 1.6
-Seria The Settlers
-Wiedźmin 1, 2
-LOL
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Koza wchodząca po drabinie? A są jakieś inne opcje poza bieganiem? Jakieś dojenie, meczenie, uciekanie przed napalonymi Arabami (to w sumie też bieganie)?
Koza wchodząca po drabinie? A są jakieś inne opcje poza bieganiem? Jakieś dojenie, meczenie, uciekanie przed napalonymi Arabami (to w sumie też bieganie)?
Raczej jest. "Życie kozy nie jest usłane różami".
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
1. DayZ
2. ARMA 3
3. ARMA 2
4. Minecraft (za alphy, potem już nie)
5. Modern warfare 1
6. Z sentymentu Rayman 2
7. Seria STALKER
8. Kerbal Space Program
9. Planetside 2
10. Natural Selection 2
Z gier które były jednorazowym doświadczeniem najbardziej cenię sobie Half Life 2 wraz z epizodami.
1. Mass Effect 3
2. Mass Effect 2
3. Dragon Age: Początek (na liście nie będzie drugiej części tej gry, bo uważam ją za niewypał, jedynie grafika robi wrażenie, ale nic poza tym)
4. Mass Effect
5. Call of Duty: Black Ops
6. Call of Duty: Modern Warfare
7. Wiedźmin 2 (nie grałam jeszcze, bo ciągle ślęczę nad pierwszą częścią, ale z tego, co widziałam będzie wyżej stał od jedynki w moim rankingu)
8. Wiedźmin
.
.
.
Kiedy byłam młodsza:
9. Harry Potter i kamień filozoficzny
10. Harry Potter i komnata tajemnic
11. Harry Potter i więzień Azkabanu (jedynie te trzy części mnie "zaspokoiły", ciekawe, rozbudowane, wciągające, kolejne z tego, co pamiętam krótkie, twórcy się nie postarali, poziom serii zamiast wzrastać - malał)
dwójka to niewypał, ale dalej ją lubię, jednak tak jakby to była całkiem inna gra. dwójka byłaby dobra jako dodatek do jedynki, a nie jej kontynuacja z racji, że czas akcji się pokrywa, a niemal cała gra rozgrywa się w jednym mieście.
ale i tak no proszę, Varric i Fenris ♥
do mojej listy mogłabym dopisać lego lotr & hobbit i goat simulator z nowym patchem wszystkie trzy wpasowaly się w moje chore poczucie humoru
Ja najbardziej lubiłam Andersa z dwójki (zresztą był też w jedynce, bodaj w DLC "Przebudzenie", tam właśnie mógł dostać od Ciebie kota, którego nazwał Pan Skoczysław)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum