Spoko, przyzwyczaisz się do tych 500 nowych postów dziennie
No już bez przesady! Jakie 500 postów? Wziąłeś poprawkę na ignorowane? To jakieś 800 wychodzi.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Hm, w takim razie trzeba zwiększyć trochę aktywność. 1000 wygląda ładniej niż 800
[ Dodano: 2014-06-09, 19:33 ]
A tak swoją drogą ciekawe, ile postów nieprzeczytanych miałaby Ruda, gdyby licznik nie zatrzymywał się na 2000 Podejrzewam, że z kilkanaście tysięcy.
Trudno powiedzieć. Dorzucając fakt, że nie ignorowałam żadnych działów czy tematów, mogłoby wyjść dużo za dużo...
Pewnie coś około 15 tyś. nieprzeczytanych. Jak nie więcej.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
No i teraz nie jesteście na bieżąco i musicie o różne rzeczy dopytywać w sb. Jako zadanie domowe napiszecie streszczenie z wybranych 20 tematów forum, liczących co najmniej po 10 stron. Nie liczą się tematy z Gier i Zabaw i z Powitalni
A tak serio: Przeczytajcie chociaż opowiadania, które kilkoro z nas ostatnio napisało. Bohaterami są userzy z naszego forum i z mistrzów, Wy też gdzieś tam się pojawiacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum