[ Dodano: 2021-10-13, 11:26 ]
A ciebie nowa strono nikt nie będzie transmitował.
[ Dodano: 2021-10-13, 11:26 ]
Kurwo.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
- studio z gigantycznym i czysciutkim biurkiem w stylu skoczni narciarskiej
- ekskluzywne żarty
- przerwa na reklamę po 30 skoczkach
- spoko komentatorzy
"Halyna! Zobocz! Ledwo te tefałeny się wzieni za skoki to od razu chujowo skaczo! Wina Tuska!"
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Ma szansę wyrwać nasze skoki z marazmu? Żeby chociaż było komu kibicować w walce o podium. Ja jestem sezonowiec, wrócę jak coś się dobrego zadzieje, chyba że podzielimy los Finlandii
Ma, to jest perełka, już jako totalny młodzik wyróżniał się w lokalnych zawodach jak Lotos Cup (w następnych latach Orlen Cup), przede wszystkim nienaganną techniką. Potem przyszedł duży międzynarodowy wynik: 4 miejsce na Mistrzostwach Świata Juniorów w 2023 roku - jak na 16-letniego wówczas zawodnika zakręcenie się koło medalu to był duży sukces. Potem trochę wahań formy, okres dość spokojnego, ale systematycznego progresu. Ale latem coś u niego ewidentnie zaskoczyło i w drugiej lidze zaczął odsadzać resztę. No i poszedł za ciosem i teraz jest chyba jeszcze lepszy. O ile go nasi trenerzy nie zepsują, to możemy mieć gościa na naprawdę niemałe sukcesy
Dodam, że po dziurze pokoleniowej mamy znowu zdolne pokolenie. Inna sprawa, że poza Tomasiakiem reszta tak fajnie się nie rozwija. Łukasz Łukaszczyk to chyba największy talent poza Tomasiakiem (oraz jego rówieśnik, rocznik 07), ale po kontuzji nie może się coś odnaleźć. Zjazd zaliczył także Szymon Byrski, który rok temu zaczął fajnie rokować. Jest jeszcze kilka zawodników z potencjałem, choć nie aż tak wielkim, którzy może wystrzelą, może nie. Jest w każdym razie szansa, że nasze młode pokolenie może coś odmienić za te dobre parę lat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum