Makbud aż pierwszego posta od chyba miesiąca napisal żeby nas zdissować. Szanuję za poświęcenie w szczytnym celu.
[ Dodano: 2021-11-04, 13:13 ]
Nowa strono, nie żebyś ty się nie przyczyniała do upadku forum.
[ Dodano: 2021-11-04, 13:13 ]
Kurwo.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Jak ja tu jeszcze zaglądałem (będąc w technikum), to to forum tętniło życiem... Co prawda widzę , że forum nadal jako tako żyje, ale to już nie to, co było kiedyś :-/.
_________________ Jeden z Adminów polskiej Wikipedii (od czerwca 2020) ;-).
Nadal jest sporo aktywnych forów. No ale już chyba ich tak dużo się nie robi, jak robiło się te ponad 10 lat temu. Wszystko się przeniosło na grupy na Discordzie/Telegramie/Ryjo/whatevaelse.
_________________ Jeden z Adminów polskiej Wikipedii (od czerwca 2020) ;-).
Wiem, że są takie, ale porównaj poprzednie dekady z obecną. Ruch organiczny kompletnie nie ten. Teraz rządzą grupki na FB (chociaż i one lata świetności też zaczynają mieć za sobą), Messengerze, Telegramie, DC/jakieś inne w chuj popularne medium społecznosciowe
Nitro i Nitro Classic dają Ci możliwość np. używania emotek z jednego serwera na innych, większej personalizacji profilu, przesyłania większych plików i wiele innych korzyści. Jednym się to przydaje, innym nie.
Zawiedliście mnie kurna strasznie. Byłem niemal pewien że wreszcie się uda i będziemy mieć miesiąc z zerem nowych postów. To się obudzili 25go. Strzelam focha i w związku z tym zepsuję pod tym kątem grudzień. Pwioo
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Tak, możesz boostować serwery, by te miały więcej możliwości - więcej slotów na emoji, lepsza jakość dźwięku na kanałach głosowych, spersonalizowane zaproszenia, bannery, itd. Pod warunkiem, że dużo osób wspiera serwer.
JankielKindybalista85 napisał/a:
awiedliście mnie kurna strasznie. Byłem niemal pewien że wreszcie się uda i będziemy mieć miesiąc z zerem nowych postów. To się obudzili 25go. Strzelam focha i w związku z tym zepsuję pod tym kątem grudzień. Pwioo
Nadal jest sporo aktywnych forów. No ale już chyba ich tak dużo się nie robi, jak robiło się te ponad 10 lat temu. Wszystko się przeniosło na grupy na Discordzie/Telegramie/Ryjo/whatevaelse.
a kim ty kurwa jesteś?
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum