Biedny Jankiel, za młody na sen, za stary na platynowanie
[ Dodano: 2021-04-15, 13:18 ]
Ale w odpowiednim wieku do bycia wkurwianym razem z nami przez nową stronę
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Chłopie, różnica wieku między nami wynosi 11 lat, a piszesz, jakbyś był w wieku moich starych trzeźwych xDDDD
Bo Jankiel dalej nie pogodził się ze swoim wiekiem
Dokładnie. Nie jestem w stanie się pogodzić ze jestem jednak te jakieś 5 lat za młody żeby mieć zupełnie wyjebane na współczesność a ona na mnie. Gdybym urodził się w 1980 nie 1985 to moje życie byłoby (jeszcze) lepsze pod każdym względem. Z drugiej strony... mam fart że nie urodziłem się w 1990 jak mój brat.
[ Dodano: 2021-04-15, 17:48 ]
icywind napisał/a:
Biedny Jankiel, za młody na sen, za stary na platynowanie
[ Dodano: 2021-04-15, 13:18 ]
Ale w odpowiednim wieku do bycia wkurwianym razem z nami przez nową stronę
1. Ale moge coś/kogoś odbrązowić.
2. Nowa strona swoim kurewstwem łączy pokolenia.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Jakie 30 godzin, ja przeszedłem w nocy z soboty na niedzielę
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
"Life is Strange: Forum Mistrzów" to gra przygodowa, w której gracz wciela się w rolę Max, nastolatki zamieszkującej miasto Arcadia Bay. Max odkrywa, że ma niezwykłą zdolność do cofania czasu, co pozwala jej na zmianę biegu wydarzeń i podejmowanie różnych decyzji.
Fabuła gry skupia się na Max, która postanawia pomóc swojemu przyjacielowi, Chłopakowi imieniem Warren, który jest moderatorem w popularnym forum dla młodzieży "Forum Mistrzów", które jest osiedlem dla młodzieży. Warren jest celem ataków ze strony grupy hejterów, którzy próbują zmusić go do rezygnacji z moderowania forum.
Max postanawia pomóc Warrenowi i razem zaczynają działać na forum, Max zaczyna zdawać sobie sprawę z tego jak ważne jest moderowanie forum, jak również z roli jaką pełni moderator w świecie wirtualnym i jakie konsekwencje mogą mieć jej działania na forum.
W trakcie rozgrywki, gracz będzie miał możliwość wykorzystania swojej zdolności do cofania czasu, aby zmieniać decyzje i działania bohaterów, a także poznawać różne perspektywy i motywacje innych użytkowników forum. Fabuła gry wykorzystuje motyw walki z hejtem i cyberprzemocą, a także ukazuje ważną rolę jaką pełnią moderacja i społeczność w świecie wirtualnym.
To jeszcze mam pytanie czy jak zagram najpierw w trójkę a potem w dwójkę to się nic nie stanie ? To fabularnie jest całkiem co innego i się że sobą nie łączą?
Trójka imo najgorsza. Też ciekawe ale nie było takich emocji jak przy 2 czy 1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum