Mimo wszystko dobra wiadomość. Mimo tego, że Tomb Raider, czy Deus Ex wydaje mi się, że wyszły bardzo przyzwoicie, momentami nawet miały przebłyski świetności to jednak Square Enix ma problemy z zachodnimi produkcjami, więc może to być dobry impuls do uwolnienia tych serii gier.
taka ciekawostka - The Quarry ma prawie 200 zakończeń.
Wygląda na ciekawą gierkę, obejrzałem sobie na jutubie sam prolog (bardzo króciutki jest) i zapowiada się świetnie. Nigdy nie grałem w poprzednie części gierki ale z tego co się zorientowałem to w tej części sama główna fabuła jest mega krótka: 8-9 godzin rozgrywki, ale za to ma mnóstwo zakończeń. Bez spoilerów- jest grupka osób i każda z nich może zginąć, może zginąć dana część i mogą też przeżyć wszyscy.
Tak więc każdy gracz ma nieco różniącą się wydarzeniami fabułę. Aczkolwiek póki co jeszcze poczekam - na Steam 269zł więc mnie się nie spieszy i może za kilka lat cena na jakimś g2a czy kinguinie spadnie do co najmniej do połowy z tych 269 bo jednak gra z fabułą na 9 godzin nie zasługuje na taką cenę, nawet jeśli ma tyle zakończeń (które i tak pewnie różnią się tylko szczegółami)
Gra polega na dopasowywaniu do siebie sześciokątnych kafelków i chodzi o to, żeby jak najbardziej pasowały do sąsiednich pól. Mamy oczywiście ograniczoną liczbę puzzli i dostajemy je za punkty oraz wykonywanie zadań typu stwórz las z składający się z konkretnej liczby drzew. Leci fajna muzyczka i gra jest sama w sobie bardzo relaksująca. Bardzo łatwo stracić przy niej poczucie czasu. Zagram sobie dwie partyjki i okazuje się, że jest już 3 w nocy xD
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Danganronpa: Trigger Happy Havoc. Ograłam, gdyż spodobało mi się anime.
Grupa uczniów trafia do szkoły, którą zarządza psychopatyczny niedźwiadek Monokuma, który jest przez nie wiadomo kogo sterowany. Zasady w tej szkole są mniej więej takie, że jeśli chce się opuścić szkołę, trzeba zabić któregoś z uczniów i nie dać się złapać. Kiedy następuje morderstwo, zbiera się dowody, potem odbywa się sąd szkolny i trzeba odnaleźć prawdziwego sprawcę. Jeśli uczniowie wytypują złego ucznia, przegrywają, a prawdziwy sprawca wychodzi na wolność.
Trochę visual novel, ale nie do końca, bo przemierzasz szkołę z perspektywy pierwszej osoby. Opinie na Steamie są przytłaczająco pozytywne, moim zdaniem zasłużone.
Więcej nie opiszę, bo nie chcę spoilerować, jakby ktoś się zainteresował i chciał ograć.
Tej gry są trzy części i w każdej z nich są inni bohaterowie.
Znam tą grę. Fabuła niby ciekawa, ale w którymś momencie zaczyna wkurwiać, bo nie masz żadnego wpływu na to co się będzie dzieło.
Na tym w zasadzie polega ten gatunek gier - taki niby film, poboczne zajęcia masz z pewną dozą dowolności, ale główna oś fabularna jest stała.
Lilith, siostra się w to zagrywała, głównych gier jest 3, ale po 2 jest jeszcze dodatkowe anime, które jest w połowie prequelem a w połowie sequelem do dwójki (dlatego trzecia gra to V3 a nie zwyczajnie 3, bo anime nazwali 3). No i jest jeszcze arcadowo-strzelankowy spinoff, który też jest prequelem do 2.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
To do tej gry się tranzystory przywalają bo nie chcą żeby faszystka Rowling siano zarobiła?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
To, że portale z recenzjami gier zaznaczają tłustym drukiem, że gra nie będzie miała mikropłatności pokazuje jak bardzo upadliśmy
Na pewno w to program bo uniwersum Harrego Pottera bez wybrańca Pottera który zbawi nas wszystkich, Dumbledora dopierdalającego punkty Gryffindorowi, Voldemorta któremu w sumie chuj wie o co chodzi oprócz tego, że chce zaatakować szkołę a nigdy nie słyszał o strzelaninach w USA, żeby wiedzieć jak się to robi i współczesnej elektroniki tylko, że magicznej może być ciekawie zrobiony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum