[ Dodano: 2021-02-11, 15:56 ]
Fajny kanał dzisiaj znalazłem, grupa ludzi tworzy klimatyczną muzykę z tekstem w zmyślonym przez nich języku Alician, przypomina mi to nieco muzykę z NieRa którą uwielbiam
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
icywind, miałam Ci go podlinkować, ale po raz enty zaczął usuwać swoje konto. Zakładam, że za parę dni znów wróci na Wykop.
Taka ciekawostka: "lewacka" część wykopu to tzw. neuropa i możesz się wpisać na listę neuropy, by dostawać powiadomienia o postach z tagiem #neuropa. Kucyki i pisowcy się wkurwiają o to zwoływanie, ale jednak warto.
[ Dodano: 2021-07-11, 22:21 ] icywind, miałam Ci go podlinkować, ale po raz enty zaczął usuwać swoje konto. Zakładam, że za parę dni znów wróci na Wykop.
Taka ciekawostka: "lewacka" część wykopu to tzw. neuropa i możesz się wpisać na listę neuropy, by dostawać powiadomienia o postach z tagiem #neuropa. Kucyki i pisowcy się wkurwiają o to zwoływanie, ale jednak warto.
[ Dodano: 2021-07-11, 22:21 ]
Może do trzech razy sztuka, Przemo?
POTĘŻNY KAROLUK który bał się zadzwonić na live do Hejtparku żeby skonfrontować się ze swoim głównym wrogiem SŁAWIOMIREM MENTZENEM
Okazało się, że jak ktoś po drugiej stronie może sprostować jego manipulacyjne przedstawianie rzeczywistości to już taki dobry nie jest. Ale dla neuropy to nadal naczelny prorok i mesjasz.
Moris299, bo mówił, że nie jest dobry w bezpośrednich konfrontacjach i woli się jednak przygotować do swoich materiałów merytorycznie. Jak dla mnie świetnie punktuje tych wszystkich pajaców typu Memcen lub Wilk. A nie pokazuje się na lajwach, bo po co, nie musi się ujawniać.
POTĘŻNY KAROLUK który bał się zadzwonić na live do Hejtparku żeby skonfrontować się ze swoim głównym wrogiem SŁAWIOMIREM MENTZENEM
sthraszne
[ Dodano: 2022-06-14, 17:12 ] https://www.youtube.com/c/VenomousArt - bardzo fajny kanał o pajonkach, owadach i robalach. Spodobała mi się seria "wterenie", gdzie gostek spotyka na łąkach różne stworzonka i o nich opowiada.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum