Ciekawe czy doda przycisk umożliwiający edycję tweeta po jego dodaniu, kiedyś o tym mówił że to dobry pomysł. Ja uważam że nie, edycja = manipulacja, chyba że rozegrają to w jakiś dobry sposób.
Edycja tak, ale z dostępem do historii edycji i klarownym oznaczeniem, że post był edytowany.
I na przykład można edytować tylko raz. Raz to w sam raz żeby poprawić literówki i dziwne pomysły autokorekty a po cóż innego ktoś mógłby chcieć edytować swoje posty?😁
[ Dodano: 2022-04-27, 20:26 ]
Antybristler napisał/a:
Lelon taki bogaty, a stuwą nie poratuje.
Weź daj spokój. Elon taki niby kozak a to zwykła pizda w świecie jest. Za 44 miliardy baksów to każdy by umiał kupić tweetera. Jak jest taki pan zajebisty to niech za 200 tysi peelenów kupi kawalerkę w Warszawie. To będzie osiągnięcie.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Edycja tak, ale z dostępem do historii edycji i klarownym oznaczeniem, że post był edytowany.
I na przykład można edytować tylko raz. Raz to w sam raz żeby poprawić literówki i dziwne pomysły autokorekty a po cóż innego ktoś mógłby chcieć edytować swoje posty?😁
+ limit czasowy
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
+ limit czasowy
No i sprawa rozwiązana. Pisz tam Wodzu do Elona że mamy dla niego patent na usprawnienie apki za milion baksów od łebka.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Teraz czekać aż Zuck się zgodzi bo dlaczego by nie, w końcu ma 22cm pytonga. Poniżony Elon zacznie płakać a potem wykupi firmę tworzącą linijki i zwolni 3/4 załogi
[ Dodano: 2023-07-11, 22:20 ]
[ Dodano: 2023-08-02, 10:46 ]
Zapłać 44 MILIARDY dolarów za markę, biura, pracowników.
Pozbądź się pracowników.
Pozbądź się biur
Pozbądź się marki
Elon tworzy kompletnie nowy portal X który służy do chuj wie czego chyba wszystkiego, ale ponieważ jest absolutnie niezdolny do stworzenia czegoś od zera musiał zmasakrować ten już istniejący
[ Dodano: 2023-08-02, 10:48 ]
najlepsze, że tutuł strony to dalej 'Twitter to się dzieje. /X'. Ale to już nie twitter. Ale w niektórych częściach serwisu to twitter, w niektórych X. Bo po co wprowadzać rebranding tak jak każda normalna firma na świecie, wprowadzajmy zmiany po trochu i niedokończone
[ Dodano: 2023-08-02, 10:49 ]
I to DOŁĄCZ DO TWITTERA
[ Dodano: 2023-08-02, 10:53 ]
I dlaczego to X.com prowadzi do Twitter.com a nie na odwrót skoro zmieniają nazwę z Twitter na X a nie X na Twitter
[ Dodano: 2023-08-02, 10:54 ]
Kiedyś zrobią o Musku film i będzie to najwybitniejsza komedia w dziejach
Ostatnio zmieniony przez icywind 2023-07-11, 21:22, w całości zmieniany 2 razy
Zmieniać markę, która stała się czasownikiem... trzeba być geniuszem bądź idiotą, czas pokaże.
Obudź się.
Geniusz nie wydałby najpierw 44mld$ za tą markę tylko używając ułamka tej ceny stworzył nowy serwis o nazwie X a za resztę tej sumy można by było zrobić tak wielką kampanię reklamową, że kolejki do urzędu zezwalającego na dostęp do internetu ustawiały by się w Korei płn.
Twitter nie przynosi nawet zysków więc co z tego, że taki serwis początkowo też by tracił. I tak nie straciłby więcej niż 44mld na start.
Nawet użytkowników mógłby podkraść posługując się decentralizowanym mastodonem.
Podejrzewam, że spełnia swój mokry sen o jednej apce do wszystkiego, a twittera traktuje jak gotową bazę userów. Dla mnie ta koncepcja nie ma sensu, ale nie widzę też sensu w filmikach z tańczeniem, a jednak tiktok ma się dobrze, więc mogę się mylić bo nie mam nosa do trendów.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Jedna apka do wszystkiego już istnieje i nazywa się AppStore ewentualnie google play
[ Dodano: 2023-08-03, 11:19 ]
Ściągasz aplikację swojego banku i puszczasz na niej muzykę a potem oglądasz streaming i odpisujesz na wiadomości od znajomych. Jak słuchasz oglądasz i czatujesz gdzieś indziej to przedzieraj się przez menu by dotrzeć do rachunku bankowego i pobieraj aktualizacje co chwilę dla wszystkich tych serwisów, nie mówiąc o wielkości apki. Ma dużo sensu.
[ Dodano: 2023-08-03, 11:20 ]
W Chinach używają tego całego wechatu ale tam wszystko jest scentralizowane i kontrolowane przez rząd.
W ameryce się podoba bo ich bankowość mobilna jest w tym miejscu co nasza w 2001 roku
[ Dodano: 2023-08-03, 21:54 ]
Gdybym powiedział, że w apce banku mam listę kontaktów z telefonu i mogę w kilka sekund natychmiastowo przelać pieniądze nie znając ich banku, modelu telefonu ani nawet numeru konta to wzięliby to za czary. Opisuje blik na telefon.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum