Wysłany: 2022-01-26, 13:35 Postaci fikcyjne przypominające naszych znajomych
Chwilę się nosiłam z założeniem tego tematu. Nazwałam go bardzo ogólnie, ale już tłumaczę, o co chodzi.
Macie tak, że oglądacie jakiś film, bajkę, czy tam cholera co innego i jest tam postać, która przywodzi wam na myśl kogoś, kogo znacie?
Miałam tak kilka razy. Pewna rudowłosa koleżanka z roku bardzo z wyglądu przypominała nam Meridę Waleczną. Do tego stopnia, że kilka osób ochrzciła ją taką ksywką.
Inny przykład - moja siostra jako dzieciak zarówno z wyglądu, jak i ze sposobu bycia przypominała Kannę, bohaterkę anime "Kobayashi-san Chi no Maid Dragon". Teraz to już tylko z zachowania, ale i tak jak razem z Antkiem oglądaliśmy, to on sam stwierdził, że ta postać totalnie mu przywodzi na myśl moją siostrę. Nawet, jeśli ta już jest nastolatką, a nie kilkuletnim gówniakiem.
Przykład forumowy - Smutek z filmu "W głowie się nie mieści" strasznie mi przypomina Nadir.
Drugi przykład forumowy - chłopak z żółwiem z pierwszego odcinka "Wodogrzmotów Małych" - mało, że ta postać na kolanach trzymała żółwia, to jeszcze wygląda, jakby ktoś Antka narysował.
Mój przykład - w liceum miałam czerwone zafarbowane na czerwono loki. Rodzeństwo uważało, że przypominałam wtedy Lilith z gry "The Binding of Isaac".
Mój przykład - w liceum miałam czerwone zafarbowane na czerwono loki. Rodzeństwo uważało, że przypominałam wtedy Lilith z gry "The Binding of Isaac".
Dlatego ten nick?
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
A wiec tak on się nazywa
Nie jesteś moim znajomym ¯\_(ツ)_/¯
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Ban za wrzucanie zdjęć użytkowników do nieukrytego forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum