Skończyłam właśnie pierwszy sezon.
Naprawdę dobry na gorsze dni, aczkolwiek ten serial ma kilka potknięć fabularnych i parę irytujących postaci, ale da się to znieść. O ten serial na Filmwebie (ha, tfu!) toczą się wojny punickie, aczkolwiek jest sporym hitem i szykuje się piąta seria.
Oglądaliście, nie oglądaliście, planujecie zobaczyć?
Dyskusja czas start.
Ostatnio zmieniony przez Lilith 2021-08-15, 21:40, w całości zmieniany 1 raz
Kolejny serial jest dobrym przykładem tego, że co za dużo to nie zdrowo. Po 2 sezonie serio mogli sobie odpuścić, bo serial mega dobry. 3 i 4 bez sensu naciągane, a teraz 5? Nie będę spoilerować, ale brak niektórych postaci w kolejnym sezonie i pewnie zastąpienie ich innymi to już meh... słabo no słabo.
_________________ "Normalność to iluzja. To co jest normalne dla pająka... jest chaosem dla muchy. ~ Morticia Addams"
Zobaczyłem tytul i skojarzyło mi się z jakimś la casa del papież czy innym castel gandalfo i kminie jakim cudem Netflix zrobił serial o Wojtyle. 😂😂😂
Potem sprawdziłem na filmwebie o co chodzi. Oczywiście serialu nie znam.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
W sumie to uśmiercili za dużo fajnych postaci. Aż się zdziwiłam, że sama narratorka również została uśmiercona. Powinni to zakończyć na drugim sezonie, bo poszła równia pochyła. Z serialu 8/10 zrobiło się takie naciągane 5/10, oglądam trochę na siłę.
Mi tam się podoba dalej, pierwsze dwa sezony bym dał 9, trzeci 7, czwarty 8 a piaty no to zobaczymy po drugiej części. Ale co to za idiotyczne dzielenie na części jak w insygniach śmierci.
Cytat:
Największa żenua jak dla mnie to są ci żołnierze rambo, i Tokio łapiąca granat xD I fakt, dużo postaci usmierconych i jakoś tak smutno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum