To już wyjaśnione- samymi skoczkami napierdalał i potem wrócił nimi na swoje miejsce żeby tym bardziej upokorzyć Miecia za nieobecność na roratach. Wystarczy spojrzeć na mowę ciała: "Jeśli nie masz z sobą Jezusa to nie poskaczesz, Mieciu!"
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2020-12-03, 14:23, w całości zmieniany 1 raz
[ Dodano: 2020-12-15, 22:30 ]
Lol. Zak dżunior odnalazł mnie i nie tylko mnie na lichessie. Rozjebał mnie jak gnój po polu w 7 ruchów w pierwsze partii. W drugiej trochę lepiej mi idzie, gadu gadu aż tu nagle pyk, moja wygrana i info przy jego nicku że "ten gracz korzysta z pomocy programu szachowego".
Ufff, a już myślałem ze jestem aż tak chujowy.
Z tego co widziałem to Mackers dzielnie walczył.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
ol. Zak dżunior odnalazł mnie i nie tylko mnie na lichessie. Rozjebał mnie jak gnój po polu w 7 ruchów w pierwsze partii. W drugiej trochę lepiej mi idzie, gadu gadu aż tu nagle pyk, moja wygrana i info przy jego nicku że "ten gracz korzysta z pomocy programu szachowego".
Ciekawe czy przy ruchaniu też korzysta z pomocy
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
Jest za dobry. To wzbudziło podejrzenia. Nie moje, ale ogólnie.
........................
........................
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2020-12-16, 15:27, w całości zmieniany 1 raz
Tymczasem gry e-sportowe muszą mieć co tydzień aktualizację ze zmianami balansu, bo się nołlajfom nudzi. I chciej tu sobie w coś pograć dla relaksu
W ogóle gry mają być rozrywką a „prawdziwi gracze” nie są w stanie wyluzować tylko o wszystko się spinają i spróbuj tylko nie wiedzieć doskonale jak się gra kiedy chcesz zacząć w tym e-sporcie xD
Nie mówiąc o groźbach śmierci które wysyłają wydawcom jak tamci śmią ogłosić przełożenie wydania gry czy coś spierdolą.
Tymczasem „filthy casuals” grają sobie spokojnie w simsy czy gothica czy co tam im sprawia przyjemność i się dobrze bawią
Ogólnie ludzkość dużo by zyskała gdyby wyluzowała i przestała o wszystko się spinać. W grach i w życiu
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
kolega z pracy pracował dla Riot Games i opowiadał mi jak kiedyś jakiś zjeb wysłał groźby zamachu bombowego i musieli ewakuować całą siedzibę firmy gdzieś w Turcji
[ Dodano: 2021-08-17, 19:50 ]
dobrze że szczyt hejtu ze strony społeczności Questlandu to zmiana nazwy gildii i poop emoji na discordzie xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum