Gdyby Real wygrał trzeci raz z rzędu LM to dokonałby czegoś, czego nikt nie pobiłby przez długie lata... Pożyjemy zobaczymy. W tym roku faza pucharowa zapowiada się wyjątkowo ciekawie, jest dużo mocnych drużyn i już w 1/8 będzie kilka zajebistych meczów: Real - PSG, Barca - Chelsea i Juve - Tottenham :]
Ostatnio zmieniony przez Davos 2017-12-25, 16:51, w całości zmieniany 1 raz
Jak już zapewne część z was wie, Leo Messi będzie żegnał się z Barceloną, kończy się pewna epoka. Oczywiście nastało to w jakże pięknym 2020 roku Jak myślicie gdzie trafi? Marzy mi się jego transfer do Juve, i gra razem z CR7, to było by coś majestatycznego
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Podobno Messi niespodziewanie podpisał kontrakt z Odrą Wodzisław, gdy rozdawał autografy
A tak serio to ponoć dogadał się z Manchesterem City, ale ja nieśmiało liczę, że jeszcze zmieni zdanie i zostanie, choć to chyba coraz mniej prawdopodobne
https://www.sport.pl/pilk...mu-warunek.html
W sumie to nie dziwię się Messiemu, bo obecny zarząd Barcelony to jakaś komedia i nawet nie chcą wziąć na siebie odpowiedzialności za ostatni blamaż z Bayernem, a jedyne co potrafili zrobić to zwolnić piłkarzy. Zresztą pozbycie się akurat Suareza czy Vidala to moim zdaniem głupota, no ale co poradzić...
Ostatnio zmieniony przez Davos 2020-08-28, 23:25, w całości zmieniany 1 raz
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Koniec najgorętszej sagi transferowej tego lata. Leo Messi ogłosił, że zostaje w FC Barcelona na sezon 2020/21. - Nie byłem szczęśliwy i chciałem odejść. Nie pozwolono mi na to w żaden sposób, więc zostaję w klubie, aby nie wdawać się z nim w spór prawny. Zarządzanie klubem przez Bartomeu to jednak katastrofa - powiedział Messi w rozmowie z Goal.com.
Nie miał wyjścia. Nikogo innego na niego nie stać.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum