Teraz czekam na egzekucję Jankiela za homofobię...
No proszę. To i homofobem jestem? Rasistą, antysemitą, seksistą, wrogiem islamu (jakie jest na to słowo, zapomniałem), transfobem, pisowcem, faszystą, antyszczepionkowcem, pedofilem (a jakoś mnie w raporcie nie ma), a nawet - wg pewnej tępej cipy, czego jej nie zapomnę - gwałcicielem. Tym wszystkim okazywałem się na tym forum w oczach lewusków tylko dlatego że nie potakuję na wszystko, co farmazonią. Więc w sumie pozostaje mi się tylko cieszyć że właśnie udało mi się zdobyć brakującą odznakę do kolekcji.
Ku chwale Młodych Skautów, druhu McKwacz!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2021-07-28, 19:31, w całości zmieniany 4 razy
a nawet - wg pewnej tępej cipy, czego jej nie zapomnę - gwałcicielem
Przypomnij mi, czym zasłużyłeś sobie na ten tytuł
A skąd myślisz, że wie jaka jest ta cipa?
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Mniej więcej i w dużym skrócie (bo jak wiesz nasze wybuchy zazwyczaj miały wiele wątków) kompletnie nie zgodziłem się z twierdzeniem że jak kobieta twierdzi że był gwałt to z automatu trzeba wierzyć kobiecie. Plus było też coś o przypadkach fałszywych oskarżeń, plus o tym że bywają zachowania kobiet, które są tak durne że ułatwiają gwałcicielom upolowanie ich. Na co odpowiedzią było że bronie gwałcicieli oraz zdarzało mi się sypiać z laskami i 10 lat młodszymi od siebie, więc na pewno z tych dwóch powodów sam jestem gwałcicielem.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2021-07-28, 21:16, w całości zmieniany 1 raz
A skąd myślisz, że wie jaka jest ta cipa?
........................
........................
JankielKindybalista85, no tak, generalnie kobieta nie jest winna krzywdzie, jaka ją dotyka, nawet jeśli nie zachowała środków ostrożności, ale winę też trzeba mimo wszystko udowodnić, bo naprawdę są przykre przypadki, kiedy pod płaszczykiem #MeToo są krzywdzeni mężczyźni fałszywymi oskarżeniami, vide - inba z Decapitated 4 lata temu.
JankielKindybalista85 napisał/a:
zdarzało mi się sypiać z laskami i 10 lat młodszymi od siebie, więc na pewno z tych dwóch powodów sam jestem gwałcicielem
No dajmy na to 30-latek sypiający z 20-latką nie jest pedofilem (czy też gwałcicielem, bo technicznie seks z osobą poniżej wieku zgody prawo w wielu krajach uznaje to za gwałt), oboje są dorośli. Znam związki z jeszcze większą różnicą wieku i nikt jakoś ich za to nie piętnuje, choć się zdarzały teksty hehe wychowuje sobie żonkę, potem znajdzie młodszą hehe, ale to było bardziej głupie gadanie niż faktyczny hejt.
Lolka, nie wnikam już. To było parę lat temu. Ale to dopiero od tamtej pory mój tępopizdometr ostatecznie wyjebalo poza skalę bez możliwości powrotu. W każdym razie, jak sama wspomniałaś, macie kontakt, więc nie pozdrów serdecznie.
A teraz wróćmy do prawdziwych gwałcicieli i pedofili bo się offtop zrobił.
........................
........................
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2021-07-28, 21:31, w całości zmieniany 1 raz
Przecież Jankiel zawsze troche gwałci. To powszechnie znany fakt.
No ale trochę, dla funu i rozrywki, z uśmiechem na ustach, a nie tak na chama, bezczelnie, złowieszczo i na pełnej kurwie, jak mi zarzucono.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum