Nie wiem co na to moja dziewczyna, ale potraktuję to jako komplement
Żadna kobieta nie potrafi obciągnąć tak dobrze jak facet. To fakt udowodniony naukowo
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie rozumiem za czym tu tęsknić. Za ograniczaniem wolności słowa? Za ocenianiem każdej wypowiedzi? Za oskarżeniami o seksizm, idiotyzm i niewiedzę pod każdym pretekstem? Za wymądrzaniem się i obrażaniem innych?
Amen i awoman*, Bracie. Sam bym tego lepiej nie ujął.
Jeśli już miałbym tęsknić za jakimś forumowym lewakiem, to za Śmieszkiem. Srogo przeginał z tym swoim "ja nie mogę, szkoda dyskutować, podajesz szurskie źródła z dupy, uprawiasz cherrypicking, trolling, zdupydomording i co tam jeszcze a poza tym dajesz sie łapać na takie baity że masakra, zamiast poczytać co na ten temat napisali Kadarka i Rossi w swoim artykule "Obviously, we are correct" zamieszczonym w pracy zbiorowej "Why everyone with different opinion is a fascist" red. Peek, Cloppenburg & Bershka, dostęp z 31.02.2012 21:37 na expiredlinks.su, no naprawdę stary, to jest elementarna i powszechnie dostępna wiedza, wystarczą dwa kliknięcia i głowa otwarta na naukę..." ale miał łeb, miał wiedzę i miał przebłyski chęci posłuchania co ma do powiedzenia oponent. Takich lewaków szanuję.
A Love... jak wróci to niech wraca. Jak nie, to nie. Za jedno mi to. Ważne że nie jest adminem. Nigdy nie powinna nim zostać. Bo? Patrz co napisał Zeteska.
* Będę z tego "awoman" gnił jeszcze nie wiem ile, póki co nie mogę przestać. 2021 sie ledwo zaczął a już mamy grubego kandydata do intelektualnego wysrywu roku.
[ Dodano: 2021-01-13, 00:13 ]
Davos napisał/a:
Swoją drogą tyle postów o obciąganiu w temacie osoby, którą to brzydzi, cóż za ironia
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2021-01-13, 00:19, w całości zmieniany 3 razy
* Będę z tego "awoman" gnił jeszcze nie wiem ile, póki co nie mogę przestać. 2021 sie ledwo zaczął a już mamy grubego kandydata do intelektualnego wysrywu roku.
No ale wiesz, że to były zwykłe jaja? Co nie znaczy, że masz z tego nie gnić, bo sama miałam z tego bekę.
Nie wiem. Nie wnikam. Jakby się okazało, ze na poważnie i zostało źle przyjęte, to by było tłumaczenie albo - właśnie - że to jaja, albo że spisek Trumpa i trzeba mu dostęp do poczty na interii zabrać bo inaczej zniszczy świat.
W każdym razie... śmieszne. I to się liczy. Po prostu jeśli by było na poważnie to byłoby również jednocześnie straszne.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2021-01-13, 00:18, w całości zmieniany 1 raz
Codziennie przeglądasz jej profil w nadzieji, że wróciła?
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
........................
........................
........................
........................
Czy w Japońskiej wersji Bonda James Bond przedstawia się"jestem James, Bond James" a może "jestem Bond, Bond James"?
Odpowiedz
Kurwa, co straszysz pisaniem w tym temacie, typie?
Chociaż w sumie pytanie dobre.
........................
........................
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum