Bramkarz Szwajcarów zrobił na mnie wielkie wrażenie
Sommer of Love 2021.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Tak, też z tego kisnąłem Niestety symulka w piłce nożnej to straszny rak. Aczkolwiek sam meczyk Belgia - Włochy był zajebisty i świetnie się go oglądało. Zdecydowanie jeden z najlepszych meczów na tym Euro.
A Szwajcarzy strasznie dali ciała z tymi karnymi. Tyle genialnych obron Sommera i wszystko na marne, bo piłkarze nie potrafili strzelić z 11 metrów. Ale ja tam się cieszę, bo wolę Hiszpanię i półfinał Włochy - Hiszpania powinien być ciekawszy niż Włochy - Szwajcaria.
Drugi półfinał też już wiadomy. Dania pyknęła Czechów 2:1, a Anglia rozwaliła Ukrainę 4:0. W końcu Anglicy pokazali kawał dobrego futbolu, bo do tej pory ich styl nie porywał. Aczkolwiek i tak w tym półfinale będę za Danią.
Podoba mnie się taka opcja. Z finalną wygraną Włochów.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
........................
........................
[ Dodano: 2021-07-11, 13:02 ]
Dzisiaj wielki finał. Oby wygrali Włosi, a Anglików za buczenie podczas hymnów przeciwników, zadufanie w sobie, pomoc sędziów i granie prawie wszystkich meczów u siebie, serdecznie jebać
........................
........................
Tak jest kurwa! wczoraj Argentyna, dzisiaj Włosi. Znakomity weekend!
A Angole jakieś małpie figle odwalali w karnych. Św. Floyd nie wysłuchał modlitw.
........................
........................
No to teraz pęka dupa Anglikom Mieli mieć dzień wolny od pracy a tu niestety. Rodzina królewska smutna. Beckham smutny. Ogólnie kibicowałem nawet Anglii ale no niestety mocno mnie też kłuło w oczy granie przez nich nie fair.
Natomiast nie rozumiem spuszczania się nad Danią tylko, jaka to wielka drużyna nie była, no ni chuja nie. 2 przegrane w innej grupie i już by ich nie było. A tu nie dość że wyszli, to jeszcze trafili na najłatwiejszą drabinkę z Czechami i Walią.
[ Dodano: 2021-07-12, 10:49 ]
Medal za prawidłowe wytypowanie mistrza wygrywają: ja, Moris i Jankel. Gratulacje.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum