_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Więc w Lublinie za miesięczną pensję kupimy (nie przeliczając na netto) 0.6 metra
Wrocław 0.66
Poznań 0.69
Warszawa 0.55
Łódź 0.82
Sopot 0.39
[ Dodano: 2021-07-11, 22:06 ]
Tak więc w Lublinie jest realnie drożej
Poznań tańszy ale delikatnie
Łódź tania jak barszcz ale i tak nikt nie chce tam mieszkać
Sopot wyjebało w kosmos
Ostatnio zmieniony przez icywind 2021-07-11, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
O ile zarobisz więcej w innym mieście to tak, bo wiadomo to tylko szacunki i jeśli ktoś np. pracuje zdalnie i bardzo chce mieszkać w Lublinie to mu wyjdzie dużo taniej a jak ktoś tu i tam dostanie minimalną to bez sensu się przeprowadzać do droższego miasta, dochodzą też inne koszty które mogą być większe niżsamo kupno mieszkania.
W sumie w kwietniu minął rok jak tu mieszkam Powiem tak, ogólnie odpoczęłam psychicznie od popierdolonych sąsiadów, i ludzi z typową mentalnością zadupia. Zaczęłam mieć kompletnie wyjebane w to czy ktoś się na mnie gapi czy nie, równie dobrze mogłabym wyjebać do sklepu w mojej piżamie w pingwinki i pewnie nikt nie zwróciłby na to uwagi, a jeżeli już to mam to gdzieś, bo nikt mnie nie zna Jakie to piękne uczucie gdy mijasz na ulicy ludzi, których nie znasz, oni nie znają ciebie i prawdopodobnie już się nie miniecie nigdy więcej.
Zakupy robię raz w tygodniu i to też mi bardzo pasuje, bo jadę do jednego sklepu i kupuję wszystko od A do Z, u siebie na zadupiu musiałam obskoczyć 4 markety, żeby mieć dokładnie te rzeczy które chce, bo zawsze gdzieś czegoś nie było. Także po mimo piętrzących się problemów życiowo pierdololo sądowych itd to i tak psychicznie czuje się lepiej. Troche mi brakuje znajomych, bo w sumie nikogo tutaj nie poznałam, a wszyscy moi są daleko i w sumie ciężko się zgadać, żeby się spotkać, ale to jest do przeżycia. Ceny mieszkań to nie wiem, bo mam dom z ogródkiem czyli tak jak zawsze marzyłam
_________________ "Normalność to iluzja. To co jest normalne dla pająka... jest chaosem dla muchy. ~ Morticia Addams"
Jeden z powodów, dla których w życiu nie wróciłabym na swoje zadupie. Ta chujowa małomiasteczkowo-wieśniacka mentalność. Kurwa, batożyłabym skutych w dyby tych ograniczonych skurwieli, dla których jedynym zajęciem jest interesowanie się życiem innych i puszczanie głupich plotek, to jest cała ich jebana życiowa ambicja.
[ Dodano: 2022-05-13, 17:40 ]
17-19 czerwca będę z siostrą w Poznaniu. Ktoś coś?
Teraz jestem na etapie szukania noclegu bo ofc nie będzie sleeproomu.
Wyście się rozstali z Żółwiem czy nie? Bo się chyba pogubiłem. I że masz siostrę też nie wiedziałem. Ale za to wiem że istnieje Poznań. Dabos tam mieszka. A Maniana chyba mieszkała. #czujnyforumek.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nawet ja tam mieszkałam i pracowałam. xD
A i możliwe, że będę w Poznaniu 18-19 czerwca, więc mogłabym się spotkać na chwilę, ale to jeszcze nic pewnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum