_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Żaden to bajt jeśli on naprawdę nie żyje. A to że pomyśleliśmy o spasionym szczerbaku bez grama talentu aktorskiego zamiast o poważanym muzyku, to już tylko świadczy o nas samych...
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
A wtedy przeglądać nekrologi w poszukiwaniu jakiegoś losowego Kaczyńskiego i napisać temat
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
icywind, aż mi się przypomniało z czasów, jak zaczynałam studia. Po zajęciach rozmowa na Skype z rodzicami. Któreś z nich mówi - wiesz, że Kaczyński nie żyje? Ja na to - w końcu tego drugiego diabli zabrali. I szybko padła odpowiedź - nie, ten trzeci. Chodziło o Bogusława Kaczyńskiego. No i niestety, złego diabli nie biorą, więc Icy nie masz na co liczyć.
Spodziewajcie się w najbliższym czasie porannej wizyty smutnych panów.
Widza?
Całkiem_Dobry_Chłop, a to musi być piąta rano? O tej porze się nie dobiją ani mnie nie obudzą xD Później to niech se mnie szukają gdziekolwiek. Nie przerazi mnie nawet jak będę miała osiem gwiazdek poszukiwań.
[ Dodano: 2021-06-25, 19:11 ] icywind, widzu przyjdzie, a ty otwierasz szeroko paszczę, jak w tej emotce. Dalej nie piszę, bo #daily
Ostatnio zmieniony przez Lilith 2021-06-25, 18:09, w całości zmieniany 1 raz
Całkiem_Dobry_Chłop, a to musi być piąta rano? O tej porze się nie dobiją ani mnie nie obudzą xD Później to niech se mnie szukają gdziekolwiek. Nie przerazi mnie nawet jak będę miała osiem gwiazdek poszukiwań.
Jak sama nie wstaniesz i im nie otworzysz to wyważą drzwi i będą mieli gdzieś, że ty o piątej rano śpisz.
Wbija ci na chatę o 5tej rano i zawiną w tych obciachowych slipach seby-gangusa, które niesamowitym zbiegiem okoliczności nosi każdy zatrzymany jeśli na akcji jest kamera.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Chyba zapoczątkowałem nową serię forumowych tematów
JankielKindybalista85 napisał/a:
Wbija ci na chatę o 5tej rano i zawiną w tych obciachowych slipach seby-gangusa, które niesamowitym zbiegiem okoliczności nosi każdy zatrzymany jeśli na akcji jest kamera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum