Wygląda jak te starlinki z innego tematu. Jestem zdezorientowany. 😁
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Wspaniale. Moim preferowanym rezultatem w konflikcie żydowsko-arabskim zawsze był, jest i będzie wyniszczający remis.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
........................
........................
Według izraelskiej armii od poniedziałku ze Strefy Gazy wystrzelono na Izrael łącznie ponad 800 rakiet, natomiast izraelskie samoloty zaatakowały około 500 celów w palestyńskiej enklawie, m.in. centra wywiadowcze i stanowiska wyrzutni rakiet. W Strefie Gazy zginęło 35 osób, a w Izraelu - pięć
[ Dodano: 2021-05-14, 15:23 ]
Palestyńczycy - najpierdalają rakietami zrobionymi z saletry włożonej w rurę na oślep, jedna na 200 rakiet spadnie w losowe miejsce w Izraelu bo system antyrakietowy jej nie zniszczy
Izrael - z pełną premedytacją wybiera cywilne obiekty i budynki mieszkalne. Ataki są precyzyjne i celne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum