Z cyklu czego nie zrobi dla hajsu ta dziwka obesrana z youtuba - kamerzysta. Koleś zasłynął z tego że był kamerzystą lorda kruszwila, a potem zrobił własny kanał i nagrał rapową płytę.
Łukasz Wawrzyniak, który występuje w sieci pod pseudonimem Kamuś (wcześniej Kamerzysta), zasłynął z materiałów, w których dorzucał włosy do jedzenia w restauracji, wyśmiewał osoby będące nosicielami wirusa HIV czy w ramach żartu pozorował samobójstwo.
Kamerzysta dręczy człowieka dla wyświetleń
Wczoraj na jego kanale pojawił się materiał pt. "Jak daleko posunie się za pieniądze", w którym została przekroczona kolejna granica. W filmie widzimy młodego mężczyznę, który za kilkaset złotych wykonuje upokarzające zadania: próbuje rozbić sobie cegłę na głowie, tarza się w błocie czy skacze z balkonu do kontenera na śmieci. "To p**eb" - tak głównego bohatera określiła ekipa Kamerzysty.
Film Kamerzysty skomentowała Agnieszka Chułek. Jak się okazało, kobieta zna mężczyznę, który wykonuje zadania - to osoba z niepełnosprawnością intelektualną. "To czyste skur**syństwo!!!! W nagraniu widać naszego byłego wychowanka, który jest niepełnosprawny intelektualnie. Co za tym idzie nie potrafi zbyt dobrze (o ile w ogóle) przewidywać skutków swoich działań, ani podejmować racjonalnych decyzji. Czy to przeszkadzało twórcom filmu?" - pisze Chułek.
Apel o zgłaszanie filmu do moderatorów
Kobieta zdradza trudną historię głównego bohatera filmu. „Ten p**eb, jak go nazywają na początku, jeszcze do niedawna był wychowankiem domu dziecka, a jeszcze wcześniej był zaniedbywanym, maltretowanym dzieciakiem wychowywanym przez ulicę. Kilka lat temu w domu się nie przelewało. Czy dziwi więc, że mając w perspektywie zarobienie kilka stów, zgadza się na to wszystko?” - dodaje.
Chułek zaapelowała do widzów, by ci zgłaszali filmik do moderatorów portalu YouTube, aby zostało ono jak najszybciej usunięte. "Dożyliśmy trudnych czasów, w których osoby prostackie, poniżające w brutalny sposób innych, są idolami najmłodszych. Jeśli dostarłaś/dotarłeś do go końca tego postu to proszę, zgłoś go na YouTube (dręczenie/znęcanie się), bo tylko to mi pozostało, by ratować resztki godności tego dzieciaka"
ChodnikowyWilk, dobra dobra... Nie kompromituj się już. Teraz wszyscy wiedzą, że namiętnie ich oglądasz. Dla mnie to jest szczyt głupoty, idź pan w chuj.
Utwory
Zostań moją kotką
Kukurydza
Remiza
Romeo i Julia
Wesele
Kocham rude
Będziesz tylko moja
Kocham cię
Zatańcz ze mną
Kiedyś miałem ciebie
Księżniczka
Sorry dabos ale lata 90 były bardziej patologiczne, po prostu nikt tego nie nagrywał ani nie wrzucał w internety
Oj wtedy to był syf i patola. Wysoka przestępczość, szalejące gangi, itd. dużo z nich powyjeżdżało robić syf za granicą, jak się otworzyły granice.
A teraz to może tej patoli mniej, ale nagrywa się i puszcza to w neta.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum