Square Enix zapowiedział już Life is Strange 3. Będziemy grali jako Alex - amerykanka azjatyckiego pochodzenia ze zdolnością do kontrolowania i czytania ludzkich emocji.
Ci, którzy grali w poprzednie części to wiedzą, że protka pierwszego LiS umiała cofać czas, a protag drugiej części miał zdolności telekinetyczne.
Jak myślicie, trzecia część utrzyma poziom dwóch poprzednich?
Imo druga część już nie była tak dobra jak pierwsza i jej spin off Before the Storm (który jednak mocno grał na emocjach i miał sentymentalny klimat), jednak mam nadzieję, że na trzecią część będzie warto czekać.
Nie ogarniam czemu nie ma oficjalnej polskiej wersji językowej, a tylko dzięki gpp mogłem pograć po polsku. A do drugiej części niestety prace zostały zawieszone
No też mnie wkurza brak polskich napisów, mój Angielski to mniej więcej B2 więc szczerze mówiąc siedzę z translatorem pod ręką bo zdarzają sie wypowiedzi których nie rozumiem, szczególnie te które są mówione w młodzieżowym slangu Ale większość na szczęście da się ogarnąć.
Póki co pierwszy sezon oceniam najgorzej, póki co im dalej tym ciekawiej
Ogólnie ostatnio polubiłem takie gry co mają więcej fabuły do opowiedzenia niż akcji gdzie 99% gier ma ten sam schemat walki i tak samo nudną fabułę w każdym przypadku.
[ Dodano: 2021-04-14, 02:38 ]
A w multiplayery ostatnio też nie gram ¯\_(ツ)_/¯
Ostatnio zmieniony przez Moris299 2021-04-14, 01:39, w całości zmieniany 1 raz
N..nie wiem nic o takiej grze bo mi nie dali nigdy
Moris299 napisał/a:
No też mnie wkurza brak polskich napisów, mój Angielski to mniej więcej B2 więc szczerze mówiąc siedzę z translatorem pod ręką bo zdarzają sie wypowiedzi których nie rozumiem
Tak się szybko nauczysz na wyższy poziom
[ Dodano: 2021-04-14, 10:26 ]
Cytat:
Fabuła gry śledzi poczynania Maxine Caulfield, młodej studentki fotografii, która odkrywa, że potrafi w dowolnym momencie cofnąć czas, co sprawia, że wszystko, co zrobi, wywołuje efekt motyla.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Ostatnio zmieniony przez icywind 2021-04-14, 09:26, w całości zmieniany 1 raz
Właściwie to nie mam kompletnie zielonego pojęcia czym to jakieś lajfistrencz jest? Z tego co piszecie wychodzi mi że to gra. Ale gra jak serial bo ma.sezony i odcinki... Dude, wtf?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
JankielKindybalista85, bo to gra przygodowa, typu wskaż i kliknij, połącz, wybierz dobry dialog.
W momencie premiery zamiast wydać całą grę od razu wypuszczali po "odcinku", żeby było szybciej (odcinki były odpowiednio tańsze od całej gry). Jak już wypuścili wszystkie rozdziały połączyli to w jedną grę, ale nie usuwali opisów że "zaczyna się odcinek 2" bo w sumie po co.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
JankielKindybalista85, bo to gra przygodowa, typu wskaż i kliknij, połącz, wybierz dobry dialog.
W momencie premiery zamiast wydać całą grę od razu wypuszczali po "odcinku", żeby było szybciej (odcinki były odpowiednio tańsze od całej gry). Jak już wypuścili wszystkie rozdziały połączyli to w jedną grę, ale nie usuwali opisów że "zaczyna się odcinek 2" bo w sumie po co.
Aha. Dziękować za wyjaśnienie. W sumie całkiem śmieszny koncept. A jak.gra przy tym dobra to życzę wszystkim miłego spędzenia czasu przy niej.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
No też mnie wkurza brak polskich napisów, mój Angielski to mniej więcej B2 więc szczerze mówiąc siedzę z translatorem pod ręką bo zdarzają sie wypowiedzi których nie rozumiem, szczególnie te które są mówione w młodzieżowym slangu Ale większość na szczęście da się ogarnąć.
Bez problemu można ogarnąć spolszczenie, w jednym ze steamowych poradników dorwałam.
jak będziesz grał w Before the Storm, to ta sama grupa translacyjna nawet robiła, możesz spolszczyć.
JankielKindybalista85 napisał/a:
Aha. Dziękować za wyjaśnienie. W sumie całkiem śmieszny koncept. A jak.gra przy tym dobra to życzę wszystkim miłego spędzenia czasu przy niej.
Tobie też polecę. Fabularnie gra jest spoko i czasem kupisz za jakieś paręnaście złotych, a masz jakieś 30 godzin grania. Ja swoich 32 godzin spędzonych nad grą nie żałuję. Łatwo też można ją splatynować.
........................
........................
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
ChodnikowyWilk, ja też się nie godzę ze swoim wiekiem, bo nie identyfikuję się z moim wiekiem metrykalnym, ale nie będę też twierdzić, że na coś jestem za stara... no dobra, czasem twierdzę, ale staram się nadrabiać braki w wiedzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum