Ten clickbait o jakimś punku który sobie zrobiliście to spowodował. Krzysiu czuł się spoko a dwa dni po tej akcji z tym innym Krzysztofem Krawczykiem trafił do szpitala. I już z niego nie wyszedł. Zabiliście Krzysztofa Krawczyka. Zakładaliście mu kościół a potem zamordowaliście go internetowym śmieszkowaniem jak Lempart i Margot Jezusa. Nie wstyd wam?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Piłat wyskakuje przed tłum forumków: Kogo mam oszczędzić? Davosa czy Krokoroka? Tłum: Krokoroka, Krokoroka, dajcie nam Krokoroka.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
LOL, ta cenzura... Ostatni raz się tak uśmiałem jak się chłop za babę przebrał. Ale nie było to transfobiczne bo to było w kabarecie Koń Polski.
........................
........................
W ostatnich tygodniach Krzysztof Krawczyk ciężko przechodził zakażenie koronawirusem, jednak dwa dni temu poinformował, że opuścił szpital i czuje się już lepiej. Jak poinformowała Ewa Krawczyk, powodem śmierci jej męża nie był COVID-19. Muzyk odszedł około godz. 15.
2 dni temu opuścił szpital i pisał, że czuje się lepiej, a tu nagle to... Ciekawe co się stało
JankielKindybalista85, ta cenzura to część procedury usuwania konta na forum, nie ma na celu być śmieszna
1. A to przepraszam.
2. Usunięcie kukuryka z forum było śmieszne.
3. A poza tym to była uwaga ogólna do całokształtu cenzury forumowej.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum