Założyłem aktywną grupę w swojej miejscowości i zwerbowałem z 10-15 typa do niej w Pokemon GO.
Typowo pod rajdy ^^
po przeprowadzce, brakuje mi 10m żeby zakręcić pokestopem
Ale za to resp 7-9 poków jednocześnie jest super wynikiem
37lv, ponad 50shiny, ponad 50legend. W tym prawie wymaksowane ^^
Tak mnie zastanowiło- czy jeżeli w gen 6 wprowadzono megaewolucje, w gen 7 Z move i w gen 8 gigantamax, to czy można wziąć poke'a, megaewolwować go, zgigancić i użyć wtedy Z Move?
Jakoś 2 lata temu zrodził mi się taki pomysł, do którego dość rzadko wracam pamięcią, pomimo tego, że mi się podoba, ale zwyczajnie jestem też trochę mało zeznajomiona z własnym konceptem pomimo szczerych chęci xD
Widziałam jak ktoś na YouTube robił filmiki spekulacyjne "Generacja Pokemonów inspirowana <tutaj wstaw jakiś rzeczywisty region i ramę czasową, np. Starożyna Grecja>" i wtedy pomyslałam "ciekawe jak wyglądałaby generacja Pokemonów a może nawet nie na poważnie tylko taka parodia gry oparta na Polsce W klimatach w stylu do wyboru masz startery typu "Brajan" i "Dżesika" i ich linie ewolucyjne to coś a'la Brajan->Seba->Janusz i Dżesika->Karyna->Grażyna, których design byłby inspirowany nosaczami oraz z różnymi questami dopasowanymi do polskich realiów typu żeby zdobyć item trzeba zawołać do mamy pod blokiem żeby rzuciła itp Pod względem stylu moja ulubiona jest pierwsza generacja, więc duże piksele, mała gama kolorów, muzyka 8 bit, to też by sprzyjało klimatowi gry. Jakbym miała dużo czasu, to dla samej frajdy bym się chyba takim projektem zajęła, ale go nie mam i nie jestem też wystarczająco kreatywna xD
Jakby ktoś w Was chciał zagrać w parodię Pokemonów z polskimi realiami, to co spodziewalibyście się w niej zobaczyć? Fajnie by było, żeby było memicznie, ale żeby nie było to zalane nowymi memami, o których wszyscy za 2 miechy zapomną tylko czymś bardziej popularnym, a jak już pomniejsze smaczki, to może w postaci easter eggów typu design przeciwnika oraz żeby było sporo nostalgii, zwłaszcza, że główni bohaterowie gry są zawsze dziećmi, więc można nawiązać do swojego dzieciństwa. I fajnie by było żeby story line odgrywał dużą rolę, samych poków czy gymów na mój gust nie musiałoby być dużo, ale fajne mapy, postacie, dialogi, etc.
w tle zapętlone 8-bitowe wersje przebojów Krzysztofa Krawczyka
automat z napojami wydający oranżadę Hellena, piwo Kustosz i kompot z truskawek
zamiast śpiącego Snorlaxa blokującego drogę - eko aktywiści protestujący przeciwko wycince lasów
jedną z zagadek w gymach byłoby uczestnictwo w kilku rundach Familiady
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Śmieje się z nas w swojej willi w Białymstoku, a gdzie ma być?
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum