Ja z tobą Wojtek to niezbyt chętnie jedną planetę współdzielę
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Płacisz 13zł bo współdzielisz konto? Ja nie mam z kim, a nie chcę z randomami. Zrezygnowałam w sumie tylko dlatego, że nie mam czasu na oglądanie
Teraz lecę całego Doctora Who od początku (już kończę 3 sezon), a Netflix świnia nie ma go już u siebie.
[ Dodano: 2021-01-28, 21:01 ]
Z kolei BBC ma blokady regionalne... Czekam na Disney+ w Polsce.
Mistress9, No AP jest tani, ale ja tam chce obejrzeć tylko jeden serial + ewentualnie jakies moje ulubione odcinki Dr House'a więc i tak nie chce tyle płacić.
Ale w sumie na AP znajduje dla siebie wiecej niz na netflixie czy nawet HBO.
Mistress9, No AP jest tani, ale ja tam chce obejrzeć tylko jeden serial + ewentualnie jakies moje ulubione odcinki Dr House'a więc i tak nie chce tyle płacić.
No trudno Ci będzie kogoś na chwilę znaleźć. Jak ludzie sobie szukają kogoś do spółki, to na dłużsżą współpracę.
Jeśli tylko te dwa seriale, to pirate bay nie gryzie.
Racja. Lilka musiałaby być laską minimum 8/10, żeby być w stanie skusić Wojtka do grzechu.
Twierdzisz, że nie jest?
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum