Kiedy Wam się załączy nostalgia i słuchacie w tym czasie utworu kojarzącego się z dzieciństwem, wrzucacie tutaj. Nie ma podziału na gatunki czy dekady. Nostalgia to nostalgia i tyle.
W sumie kurde, dużo tego, Who let the dogs out, wszystko Spajsetek i Backstreet Boys i oczywiście hit, wielkie love polskie, Kolorowe Sny!
https://www.youtube.com/watch?v=FA11ir1Horg
_________________ Nie ufaj rudym
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Think about the way to be my lover in the rhythm of tonight yeaaah yeaaah it's my life.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Kołcz, Kiełbasa i Tedunio. 😁 Aleś mi przypomniał. Od razu włączyłem. A potem od razu "Drin za drinem" i teraz już w głośnikach leci cały S.P.O.R.T. Tedego.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum