Po prawej stronie mamy prawdziwego gangstera który ma zasady i jest wierny przysiędze złożonej żonie
Po lewej mamy zwykłego rozrabiakę który szuka po mieście cudzego grafitti do zamazania swoim
Patch 1.3 dla Cyberpunka 2077. Czy patch 1.3 już wyszedł? Sprawdźmy czy patch 1.3 został opublikowany. Czy patch 1.3 wyjdzie w lipcu? #cyberpunk2077
Przedstawiamy szczegóły oraz sprawdzamy, czy patch może wyjść w lipcu tego roku [CYBERPUNK 2077]
Wiele osób planujących zagrać w najnowszą produkcję CDPR zadaje sobie pytanie, czy lipcu 2021 wyjdzie patch 1.3. Od początku 2021 roku aktualizacja gry ma dość rygorystyczną formę. Zgodnie z opublikowaną road mapą mamy coraz mniej możliwości do tego, by zobaczyć poprawianego Cyberpunka.
Informacje na temat tego, czy w lipcu wyszedł albo wyjdzie patch 1.3, szczególnie interesują wiele osób. Nic dziwnego, nie każdy w końcu wie, kiedy CDPR planuje crunchować. Odpowiadamy na pojawiające się zapytania, przedstawiamy szczegółowe informacje oraz sprawdzamy, czy w lipcu pojawi się aktualizacja i czy będzie dostępna na takich platformach jak PC, PS4, PS5, XO, XSX itp.
Aktualizacje Cyberpunka 2077 - KALENDARZ, DATY, ROAD MAP: kiedy będą patche? [LISTA]
W 2021 roku będzie tylko kilka patchów, nie licząc hotfixów. Za nami już trzy patche. Pierwsza z nich była 22 stycznia, a kolejne - 29 marca i 17 czerwca. Czy w lipcu zostanie opublikowany patch 1.3? Tego jeszcze nie wiemy. W branży krąży plotka o potencjalnym DLC. Kiedy wyjdzie DLC? Czy DLC wyjdzie w lipcu 2021? [SPRAWDZAMY]
Wiele osób planujących zagrać w Cyberpunka 2077 zadaje sobie pytanie, czy w najbliższym czasie wyjdzie DLC. Informacje na ten temat interesuje wiele osób. Postanowiliśmy to dla Państwa sprawdzić. (...)
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Albo do portfolio, jakby macbed chciał aplikować do jakiejś redakcji. Umie pisać/przeklejać clickbaitowe gówno, kariera dziennikarza stoi przed nim otworem
Ostatnio zmieniony przez Lilith 2021-07-30, 13:54, w całości zmieniany 1 raz
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Albo do portfolio, jakby macbed chciał aplikować do jakiejś redakcji. Umie pisać/przeklejać clickbaitowe gówno, kariera dziennikarza stoi przed nim otworem
Przeklejone z wykopu, obserwuję dzisiaj tag bo jak wyjdzie ten patch to wykopki pierwsze podniosą alarm xD Ale fakt, to niezbędny skill w internetowym dziennikarstwie xD
Jankiel napisał/a:
A propos kariery. Macbook jak ci było w Krakowie?
A dobrze wspominam, wydawało się że jako człowiek z lasu będę przytłoczony w wielkim mieście ale szybko się odnalazłem, było jak w Olsztynie tylko "bardziej" Mógłbym się tam przeprowadzić, ale pierw chcę zrobić wyliczenie kosztów, czy w ogóle będzie mi się opłacało wynajmować tam mieszkanie (a raczej jak bardzo zaboli po kieszeni), być może poczekam z przeprowadzką aż dostanę się na wyższe stanowisko w firmie, nie spieszy mi się w sumie
Masz więcej hajsu w bitkojnie niz Śmieszek miał w żydowskich kamienicach a i już dziś, sądząc po branży, zarabiasz że 30% lepiej niż ja teraz a ja se żyję i mam się nieźle. Więc na lajcie dałbyś radę. Więc tu raczej do rozważenia są aspekty inne od finansowych.
A ponieważ to temat humor z gier to żeby nie było offtopu... No w sumie to nie. Nie mam żadnego growego żartu a meme filmików z Europy Universalis szukać mi się nie chce. Niech ktoś inny zrobi ontop.
........................
........................
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2021-07-30, 19:44, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum