No i się taki jeden z drugim nawdycha i nie chce współpracować z policją a potem w Minneapolis niestabilnie.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
moja ciotka dużo Angor czyta i jak przeczyta to mi dawała to jak kiedyś jeszcze miałem w życiu więcej czasu na wszystko to też robiłem krzyżówki i uwielbiałem zagadki kryminalne i jeszcze jakieś zagadki były, nie pamiętam dokładnie jakie
Ostatnio zmieniony przez Moris299 2020-12-04, 23:40, w całości zmieniany 1 raz
Ok, z 5 lat Angory nie czytałam, ale tak, są tam zagadki kryminalne, sudoku i wiele innych. Ogółem fajny przegląd prasy, ale z tyłu okładki to się taki boomer wylewa że o ja pierdole.
To jest jakiś dzień mężczyzny? Google w logo twierdzi że 141 lat temu urodził się jakiś chiński lekarz a ja się zastanawiam czy byli w stanie z tej okazji wpierdolić w doodla coś jeszcze bardziej randomowego z dupy, niż to, czy jednak dali z siebie wszystko w temacie.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Ja tam czekam na doodla z okazji dnia serka wiejskiego. Powiadomcie mnie jak będzie.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Może dlatego, że 10 marca jest tylko u nas, a na świecie jest to 19 listopada ¯\_(ツ)_/¯
Może tak być. Ale jednak można by nawet z okazji braku okazji dać coś mniej randomowego niż 141 rocznica urodzin chińskiego lekarza.
W każdym razie zobaczymy co będzie 19 listopada.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum