Wypowiedzi ciąg dalszy możecie dalej się kłócić
,,Wojtek udostępnił swoją twarz, swoje miejsce
zamieszkania? Nie wydaje mi się. I nie namęczyłem się, wręcz
dawano mi te dane. Lecz jako cywilizowany człowiek, a nie jak wy
(Prawa strona)nie zamierzam robić z tego użytku. "
Wkleilem Aurungowi swoje zdjecia (sprzed 8lat...) i miejsce zamieszkania. Tzn. miejsce zamieszkania to o ile dobrze pamietam przez przypadek wyslalem ale moge sie mylic. No chyba sie myle. .Ale mniejsza z tym - wkleilem sam.. a on ma od niego wiec...
Jak materoni jest cywilizowanym człowiekiem to ja jestem komunista..
Juz zrobil zamawiajac jednego kuriera na moj adres (aurung zamówilby z 10...)
Ostatnio zmieniony przez WojtekVanHelsing 2013-11-14, 20:18, w całości zmieniany 1 raz
Jak widać lewackie pierdolenie ma na forum długą historię a pierwsze ofiary padły wcześnie.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum