no rasistowskie i homofobiczne wysrywy są na większości grup społecznościowych karane banem, dziwię się że tego tu nie wprowadzono
a Tobie najchętniej wlepiłbym co najmniej sporą karę grzywny, bo inaczej jak widać nie dotrze nauka
nie, nie ja to zgłosiłem
Nie zesraj się. Wiem, że ty i jeszcze kilka innych osób chciało by pozbyć się mnie z forum
Luzuj, dziewczyno, data zgłoszenia to 01.02.2018
[ Dodano: 2020-11-05, 16:28 ]
Wiem że zwalanie wszystko na V - r to do bólu przeruchany motyw, ale to akurat by była akcja w jego stylu. A przynajmniej w 2018 by była w jego stylu.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Troszkę posmutłam, że to jedyne zgłoszenia z mistrzowie.org
Miałam nadzieję na coś w kategorii:"DYSKRYMINACJA ZE WZGLĘDU NA PRZYNALEŻNOŚĆ WYZNANIOWĄ LUB BEZWYZNANIOWOŚĆ".
no rasistowskie i homofobiczne wysrywy są na większości grup społecznościowych karane banem, dziwię się że tego tu nie wprowadzono
a Tobie najchętniej wlepiłbym co najmniej sporą karę grzywny, bo inaczej jak widać nie dotrze nauka
nie, nie ja to zgłosiłem
1. I bardzo kurwa dobrze że nie wprowadzono.
2. A ja bym ci wlepił co innego za takie pitolenie.
Kurwa, następny wielki cenzor.
Jak wiadomo każdej cenzurze sprzeciwiam się z automatu.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
nie, nie ja to zgłosiłem
1. I bardzo kurwa dobrze że nie wprowadzono.
2. A ja bym ci wlepił co innego za takie pitolenie.
Kurwa, następny wielki cenzor.
Jak wiadomo każdej cenzurze sprzeciwiam się z automatu.
Jankiel: każdej cenzurze sprzeciwiam się z automatu
Również Jankiel: cenzura chińskich jednak bajek spoko i w ogóle zadblockować brzydkie sygnatury. http://forum.mistrzowie.org/viewtopic.php?t=3527
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum